Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, September 22, 2010

Internet ofis aku memang mintak penampo

Sumpah!!! Ari ni aje dah dekat 10 kali aku restart komputer semata-mata nak surf internet. Gile ape meroyan network ofis ni...

Nak blog walking pun tak dapat.. apa lagi nak komen.. Betul2 sempat update blog & balas komen kat blog sendri je.. eeeee nyampahhh!!!

9 comments:

Fida Ghazi said...

entenet ai hokey aje ni nyah!!! acane?? bukan ke kite seopis nyah??

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe chat, fb, you tube kena block..heheh

eima said...

sabo je la..mu tu guna free punya...hehe

LiErOSe~QiEmi said...

fida:kak fida nyer ok??? ni diskriminasi namanya.. belah kitorang ramai yang tak leh.. eeee marahhhhhhh

LiErOSe~QiEmi said...

hawa: yang tu mmg dah lama awe kena block.. tapi ntah nye nape tak leh berfungsi secara elok.. ni harap2 okla kali ni.. fuhh fuhhh

LiErOSe~QiEmi said...

eima: tu la pasal manje.. sebbaik free klu bebayooo eee mmg marah tau.. hihhihi.. sedo ke diri la ni ahaha

Yutaka Mushimura said...

lost connection ker???

~~aigooo~~

mrs_zura said...

jgn penampo..wat sakit tgn je hihi

LiErOSe~QiEmi said...

yutaka: haah.. petang baru ok.. dah nak balik dah..huh!~!!

mrs. zura: hihihih tu laa.. tak tampo sebab tak tau tang mana nak tampo ;p