Jom klik

kENgkaWAn

Friday, September 24, 2010

Kejutannn!!!!!!

24 September 2010... Ni la tarikh keramat akak kat ofis kitorang...
Kejutan dirancang awal pagi oleh aku & selley.. Pastu telah ajak devi bersekongkol sama... Kak fida lak cuti.. ishhh potong stim aaa.. orang gila bergambar takde...

Tapi takpe, projek tetap jalan.. Pagi samapi tengahari, tak wish pun beday pada itu kakak.. Buat2 tak tau walhal dah berhari2 dia dok buat pengumuman pasal beday dia hihih...

Tengahari ajak dia gi The Mall.. Jalan2... bawak kete Selley

Kak shedah: Korang ni nak buat apa gi The Mall?
Aku: Alaa selley ni nak beli kek tuk beday laki dia.
Kak sheda: Bila beday dia?
Aku: Ntah, ari ni ke esok selley? Ari ni kan??
Selley: A..aah..(minah ni awal2 cakap kat aku, dia mengandung, tamo tipu2.. ahhaha so aku suh dia iyekan atau gelengkan kepala je.. bio aku cakap bagi pihak)
Kak sheda: ooo..sama dengan saya la ye
Aku: Eh, ari ni beday kak sheda ke??
Kak sheda: Yelaa... dari malam tadi hp saya bunyi orang dok wish beday sampai husband saya pun bising
Aku, devi & selley: Hahahah yeke... (tetap tak wish hahaah)

Kitorang pegi makan KFC... beday women dah bising.. alaa korang, saya dah kenyang laaa makan nasi lemak meeting tadi... Dengan jahatnya mulut aku jawab... ada saya kesah??? Takde2 kena makan jugak!! Hahahaha...

Order snack plate 4 set & 1 cheezy weges.. Nyumnyumm
Dengan beday women..bukan gurl lagik.. Owh, gambar devi & selley aku tak jumpe cari.. dalam hp ada tapi bila save tak jumpe.. bole tak??? Adeh!!!

Owh ini kakak sudah terharu sebab tak sangka kitoang nak celebrate beday dia... Hihihih...

Ok just layan gambar jelaaa...
Perancang utama dengan beday women.. Owh yang lelaki tu En. Roslan... dia sponser 70% harga kek tu.. hihihi..thanks RM!!

Owh, gambar gedik aku adalah harus..
Baru lepas meeting..panggil orang makan kek yang dah tinggal separuh hihihi..

The PA's team.. Kak fida mung mane kak fida????? Klu tak dengan mung2 perancang tau!!!

Ni la ketua biro sosial.. muda belia..baru 25 tahun dah jadik ketua kami... Dasat tak??? Umo muda tapi fikiran matang... Owh..dia juga dasat bermain pingpong woooo.. Owh, dia bersama devi.. dua2 preggy kot...

Kek bantai nama dia.. sebab ari ni rancang, ari ni beli.. dengan tuan2 beday lagik... Owh masa tutup lampu, nyanyi Allah selamatkan kamu..ini kakak lari.. malu ahahahaha siap cakap ee tak nak tanak.. ape laa akak ni... Terharu ekkk??? HIhihihh...


Haji nak gak masuk book... kasik laa can dia kasik kek ni kak akak beday women.. Haji nasir ni nak bersara dah bulan 10 ni.. rajin woo dia ni..

Ni gambar masa tutup lampu.. wei jangan salah faham..ramai orang masa ni tau!!

Ok diakhiri dengan gambar aku dengan tuan punye beday.. Hihihi..

Ok kak.. SELAMAT HARI ULANGTAHUN KE 4? HIHHIII.. Umur dunia makin berkurang kan?? EH! haahahahha... Kami sayang u sokmo.... ;)

8 comments:

Yutaka Mushimura said...

holllahhh...

congrate to CP beday...

:)

Fida Ghazi said...

aku tade je..masing-masing joli tak ingat!!! kecik hati dan limpa lah cani!!!

dewi dah mengandong??? jeng! jeng! jeng!

LiErOSe~QiEmi said...

yutaka: owh.. nanti saya sampaikan kt dia

LiErOSe~QiEmi said...

fida: huh!!! sape suh tak dtg.. kuang meriah aa kak sebab takde penggedik gambar.. see mana ada gambo gedik tak hengat..

devi.. ermn.ermnn laki dia ckp yer cuma perubatan tak dpt pastikan je lagi... tgu n lihat jelee

Whoopz said...

Lain kali kalau pidah xde wat party lg.. Hahaha..

hyazz said...

sempat lagi tu...xleh tinggal gedik nyer...hehee

LiErOSe~QiEmi said...

whoopz: hahaha...takleh sbb dia la ketua gedik..takde dia kurang meriah gediknye ahahaha..lariiiiiii

hyazz: hihihhi..mustiii..tu acara wojib tuuu

Yutaka Mushimura said...

bukan watashi da gitau ker mase watashi masuk n terus duduk....

~~maybe x kuat kot...~~

~~maklumlah suara kecik je~~

~~heheheh~~~