Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, September 23, 2010

Mati katak

Tengah syok2 beratur tunggu apam balik kecit tiba2.. burrrrrr(camtu ke bunyi hujan??? ke tiktik..) Kat kawasan KL... hujan.... hujannn & hujaannnnn!!!!!

Acane nak balik?????

Ada check up anak ni... Kang kalu balik gak... jalan licin... takot weh!!!! Tayar skuter dah la kecit... alahaiiii....

Kata akak ofis aku, dia selalu gi klinik tu kol 3 lebih..jap je tunggu tak payah lelama.. ermnn even appoinment kol 2.. nak terai laa... Sebab biasa aku akan sampai before 2... punchtual tak??? Tak suke sangat orang tunggu kite.. Tapi habis sume2 kol 4 gak.. bek aku gi kol 3..

Eermnn ok muktamad!!!! Kol 2 baru gerak dari sini.. nak buat blogwalking laa..

5 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

melaka pun dah mula hujan hari-hari kak...akak pergi kerja nek scooter ke? remp it..hehe

Whoopz said...

Kuantan panas gile.. Hati2 bwk moto time ujan..

eima said...

klu aku rela berjem dr naik moto ...
cukup la dulu...

aku takut weh jalan sesak² tak rela ...

LiErOSe~QiEmi said...

hawa: aah, akak naik skooter je.. tapi tu pun time hubby ada hal aaa..klu tak bonceng dia je..

whoops: panas ke kontan??? kl tiap2kali tengahri skrg hujan turun

eima: haahah..len lak dgn aku.. bio la berpanas janji tak jem.. penat otak weh!

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhu...dok kl memang kena naik motor kan bunga...kalu tak sesak