Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, September 2, 2010

Memang ofis kami macam kelab dangdut

Statement berani mati.. ahhaha.. Kat blog ini akak dia ada cite pasal ofis kami macam kelab dangdut kan??? meh aku tunjuk gambonye.. tapi pencahayaan terlalu terang jadik gambar tak begitu menggambarkan suasana rehat kami tiap kali tengahari..


Nape wing kiri nampak tak santek lak ni??? ok sebab lampu terang ahahaahah.. Cover wing sendirik

Ni memang ofis kami..cantik kan..cawangan len panggil Spa Q..huhu


Tahun ni raya cerun buat tema cam biasa gak menu pantai timur..Dato' nak makan nasi dagang lak..bukan versi ganu tapi klate.. Layankan aje..tahun ni dah last dah Dato' dengan kitorang, dah nak memencenkan diri dah..
Next month aku upload gambo2 gedik raya..yeaahaa tak sabar...

13 comments:

Yutaka Mushimura said...

oohohoho...

~~SPA Q~~

memang cantik name nih...hehehe.

Nur Hawa Mohd Zin said...

meriahnye bunga....hehehe...awe belum hias lagi..masih ada bendera jerk..

deelira@deeliraz said...

raya belum lagik tp dah wat janji nak upload gambo gedik2 raya. cam dah plan je nak menggedik time raya kan...hehe

LiErOSe~QiEmi said...

yutaka: ahahha.. tak tau ekk..ofis kite diorang panggil spa q.. ish.. u ni tak pandai menggosip laaa

LiErOSe~QiEmi said...

hawa: hihi..orang ofis bunga mmg camni awe..mmg beri de sosial type haaahah..

deelira: weh..mmg kami kaum pa plan..hasu gedik tiap kali raye..baru masyuk banyak gambar kt kamera..klu diam je takde gambo..rugi oooo hihihi

eima said...

boss besar dah pesan jgn pasang lampu lip lap ...
penjimatan ... bazir je semua tuh ....
sabo je la ... nk wat cam ne kan .. tak de org nk pasang lampu kat opis nih ...

Fida Ghazi said...

santek nye kakak tuh... kem salam ke dia yeh...

dah rupa raya si dewi pon ada dah ni ha...over hiasannya..

Black_roses92 said...

opis bukan mcm kelab dangdut.. tp dah macam tempat test barangan gantung2.. hehe.. tu yg sinar2 je.. ;D

LiErOSe~QiEmi said...

eima: bos beso ko mesti anti sosial kan??? bos besar kami siap risau wing kami takde hiasan..tu yg terpaksa beli gak tu..uhhuhu

fida: owh, tu akak ek..tu kembar pasa sanda..namanya pasa tani..hahahaha

black roses: hihihi..tu la pasal..tu baru dalam gambar.. jgn tak tau ada gelaran dah wing2 ni..
wing kanan, kelab malam(disco).. wing kiri kelab dangdut ihihhi

eima said...

mmg betui anti sosial ...
sabo je la ... pastu staff cam kite ni die tak pandang.. pandang peg je ...

LiErOSe~QiEmi said...

ek eleh.. pilih bulu tol bos ko ek.. sebbaek kat sini pegawai layan sokongan baek.. takde laa jauh sgt perbezaan taraf tu..

Fida Ghazi said...

kuang asam nehhh... pasa tani dikatanya aku..

axelida said...

tertengok rumah ni pullok... dah ada iklan kat pasa tani.. ehhh oppssss tersyasul