Jom klik

kENgkaWAn

Friday, September 3, 2010

Peraduan Raya dalam Kenangan 2010

Ok aku kena tag dengan cik hawe.. kali ni pasal RAYA DALAM KENANGAN.. nak join klik sini

Ok kena upload gambar & buat entry pasal gambo raye erk?? Ok2.. cari jap ekk..

Ok jumpa pun.. Gambar ni dah siap2 edit last year.. boleh kan 3 gambar dalam 1 gambar?? Hihih.. halal la erk en penganjur..

Gambar ni diambil tahun 2009, tahun lepas la kan..hihihi.. Gambar ni sangat bermakna bagi saya sebab kali pertama beraya di rumah mertua bersama suami tercinta & anak tersayang.. owh bersama suami dah kali kedua hihihi.. Baju raya pink kami tu special sedondonnye sebab kainnya saya sponser untuk famili saya masa majlis perkahwinan kitorang. Diorang dah siap melaram tahun 2008, tapi kitorang baru nk melaram tahun 2009.. basi dah hihih..

Ok dah..so sekarang nak kena tag 5 orang ek

deelira, fidaghazi, eima, hyazz & intan inn

Korang join cepat tau.. tarikh tutup 4 September ni..

5 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

heheh...pinky family...nice editing bunga...macam memang amik gambar berlatar belakang kan pic u all...good luck

Intan Inn said...

wahh intan kene tag yer..ok nanti intan buat n3 yer tq bunga..hehehe

LiErOSe~QiEmi said...

hawa: ihhihi guna adobe photoshop yer tu awe..

intan: ahahahah lupe nak pegi bagitau intan pasal tag ni hihii buat ek

Azwandy Bin Muhamad said...

Salam...
Thanks join contest ni...
Sy dah follow kamu juga...

LiErOSe~QiEmi said...

azwandy.. hihihi thanks follow saye hihihi