Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, September 2, 2010

Rebut-rebut, pilih la pilih

Ada orang yang baek hati, jiwe dan raga menseponserkan kueh raya secara pukal kat cawangan kitorang.. maka setelah diumumkan oleh penyimpan mohor2 besar supaya datang ke admin tuk sesi pilih kasih..eh pilih kueh..
Gambar ada disertakan..eceh macamkan banyak gambar, 2 keping je pong ahahaha..

Ok ni lak hasil samun aku ke atas hamper bos kawan aku... ahahaha.. bos dia dapat banyak hamper, oleh kerna aku selalu sangat nolong dia wat keje time pa dia cuti, makanya aku dijemput tuk menyamun barang dalam hamper dia.. boleh la dapat 6 barang..siap pes rendang ko.. Nanti leh buat kat kampung.. ker kat rumah.. hihhihih...owh, kabinet besi penuh dengan baju raya & kueh raya..
Ni baru kerepek.. kueh raya aku tak amik lagi.. tgu order siap.. Ermnn lapo lak rase tengok makanan ni ada keliling aku..
Raya nanti balik dari ofis, jadinya, barang2 ni akan diangkut ke kereta pada hari tersebut. Eee tak sabarnya nak balik kampongg.. wwowowowo balik kampongggg.. hihi


6 comments:

eima said...

tu bkn rasuah kan ... kang ko plak kena tangkap ... hee takut ...

MRS. K said...

kuih raya free? i like...

ha? rasuah? nak report kat laki aku..

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah!! bunga bawak beg plastik lebih tak? bungkus kan awe sekali...heheeh

LiErOSe~QiEmi said...

eima & mr.k:hahaha..rasuah ke tu?? biasa rasuah dia bagi senyap2 kat sorang2 je kan??? ni dia bagi kat satu ofis.. abes aaa 1 ofis kena tangkap hahahaha

hawa: hikhik..sorang dapat 1 je awe.. cane nk kasik ekk hihihihi

eima said...

jgn weh ..klu opis aku nih ... jgn harap le big boss nk terima... hamper pun die suruh pulang balik ... die ckp ade unsur²... die takut ...haha
so kami tak penah merasa brg free ...

LiErOSe~QiEmi said...

oloo.. cian korang..hihihi..kitorang siap menjelesi lagik.. nak jugakkkkkk!!!! ahahahaah