Jom klik

kENgkaWAn

Friday, October 15, 2010

Aci tak..

...aci tak bila aku katakan... aku lupe untuk lunch dan sekarang perut aku mengalami kekejangan sebab lapoooooo...

Pelik weh!! Acane aku yang kuat makan ni leh lupe lunch!! Ni akibat main pingpong la ni time rehat tadi.. Terjebak, terus tak leh stop tadi..

Adeh!! Udahla pagi tadi just makan semangkuk kelogg kengkonon aku ni minat saleh, tapi kalu dah nama orang kampung tu tak payah ek ok.. sebab aku juga makan 1 ketul donut & 1 ketul lepat pisang.. Owh, tambahan, makan kepok lekooo...

Tapiiiiiiii, tu tadiiiiiiiiiiiiiiiii weh aku dah lapo ni weh.. nak mamam!!!!!! Tadi amik roti sape ntah kat pantry, amik 2 keping gadenia cokelet tu.. jadik laaa alas perut.. Biasa letak kat pantry orang kira sedekah.. hihiih.. halal erk!!!

Abanggggg, cepat la sampaiiiii, perut isteri mu ni dah buat konsert dah ni.. Ermm.. anak, ex-pengasuh bawak gi jalan kat taman.. Bagus gak, cian dia sejak papa sambung baja, dah tak gi taman dah.. Klu tak dulu tiap2 minggu..

Ok, nak balik dah.. Nak mamam...nyum3!!! Nasik jugak ku cariiiiiii...

2 comments:

deelira@deeliraz said...

BUNGA = LUPE MAKAN?? cam pelik je wei..

LiErOSe~QiEmi said...

kan..kan pelik kan.. aku pun pelik.. ok nak turun gi tapau makanan sekarang ahahaahha