Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, October 19, 2010

Benci!!

Benci sangat!! Pakai kebaya.. nampak 2 ketul lipatan kat perut.. pakai jeans, sendat kat peha.. pakai gaun ketat (kat rumah) tersembul lemak2 tepu!

BENCIIIIIIIIIIIII!!!!! Tu la pas raye mulot gatal nak ngunyah.. perut tak kosong, gatal nak gak tangan ni sumbat makanan.. Sumenyer yang berlemak.. Pastu dah 1 bulan ternak, dah tepu.. dah susah nak leraikan balik.

Nyesal!!! Nyesallllll!!!! Ok sekarang projek kecitkan balik mana yang patut! Kak fida dah tuwon 2.5kg.. Jeles kan??? Dah kurus lagi kempeng pasni.. Nak tiru dia.. diet habis2an..

Eh tak leh.. perut dah diset tuk makan tengahari ni.. ok2 amikk yg takde lemak yer otakku sayang sila berfikir secara waras!!!

12 comments:

eima said...

hoho ...
aku nengok tak dak la gemuk pun .. cam tuh mantap ...gebu hape ...

☆ciK mOt☆ said...

moga berjaya dik bunga...
gemuk la sangat...
akak lagi gemuk kut..

Fida Ghazi said...

nyeh..kita kan tadi makan nasi goreng cina dengan ayam goreng secara berjamaah kan? kenapa tadi kita tak rasa bersalah? haaaaa??

LiErOSe~QiEmi said...

eima: ko tgk luaran manje.. dalaman klu ko tgk mau terbakar otak hahaahahah

cik mot: cane nak bejaya, ada balance mkanan meeting ~ nasi gorg cina + aym goreng sebat gak!! huwaaaa

fida: kan kak.. kan.. nape masa tu rase bersalah macam terbang jauh je.. tapi pas je mkn terus rase bersalah tu datang balik.. huwaaa baru igt nk beli ns belauk dgn ikan bakar+ulam2an je tadi =(

Yutaka Mushimura said...

alaaa...
makan jer...

comei aper bunga sy tgk....hahahah

LiErOSe~QiEmi said...

comei?? *~*.. maluuu...

hhahhhahaah.. sudah laaa, takde duit kecit apalagi duit beso nk bagi, huh!

mrs_zura said...

kalu bunga gemok sy nie tahap apela eh...obesiti tahap gaban huhu

LiErOSe~QiEmi said...

bukan camtu zura.. bunga kena jaga.. klu berat over 50kg.. mmg tak leh nak kawal dah.. mmg akan naik canak2.. sbb tu kena diet.. sbb berat dah hampiri angka tu... lg brp gram je dah lagi.. huwaaaaaa

Nasriq said...

jom kite tubuhkan team chubby...

health-beauty-slimming said...

kena wat slimming ni,ape pun sebelum wat slimming kena tahan nafsu makan juga

Intan Inn said...

erm tak derlahgemukmana pun..elolah tue comel lagi apa..yg penting laki sayang..hahahhaa

LiErOSe~QiEmi said...

nasriq: jom2.. ketuanya kamoo & si dia erk!!!! kami anak2 buah je hhihihi

beauty-slimming: tu laa masalahnye napsu tu takleh ditahan2..huwaaa

intan: hihihi... syg mmg syg, tapi klu shape dah lari, dia jeling2 ornag leh lak.. mata kita lak sakit hahaaha