Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, October 21, 2010

Bersara sudaaa..

Tengahari tadi ada jamuan persaraan... Perut penuh macam ke hape ntah.. Kenyang gile2 punyer.. Maunye tak, nasi hujan panas dengan lauk kambing ala mamak, ayam masak merah, acar, papadom, dalca.. Puding karemal.. langsai utang napsu aku nak makan puding karemel.. Huhuh...
Owh tidak dilupakan kek yang di sponser, chocolate indulgance, cheese cake oreo, carrot cake & brownies.. OK sumer tu dah bercampur gaul dalam perut aku hingga aku rase perut aku dah kesakitan.. macam perlu ke tandas kejap2 lagi tuk muntahkan balik ape yang masuk dalam perut tadi.. Cepat eh dia proses???

Pagi2 tadi dah sebok kumpul orang tuk dijadikan mangsa nyanyi lagu nasyid.. Ralat weh klu tak buat sebab Tuan Haji yang nak bersara ni selalu join kalau aku ajak dia join buat persembahan tuk apa2 majlis perpisahan. Tak ke dia sedih klu time dia takde sape buat ape.. ermmm dan tu gak yang aku fikir.. camne la aku nanti kalau nak kuar dari cawangan ni... ada lagi ker insan2 yang rajin cam group kitorang ni buat majlis grand @ simple tapi penuh bermakna..
Tapi syukur sangat, adik2 yang baru masuk cawangan ni bagi kerjasama yang sangat baik.. diorang sanggup jugak bernasyid even dah last minute giler.. yer laa jamuan start kol 12.00, kol 9.00 pagi baru nak traning.. Hasilnye??? Puas hati weh... Ok la untuk 1jam berlatih kan.. Hihih...

Owh, layan gambar jela erk!!




Main cak kun cak

Nampak tak kek tu??? Wiu wiu

Nyum nyum mamah kek

Owh, ada cite disebalik kek keju oreo.. kek tu hampir tersungkur ke lantai sebab terlalu licin.. mana yang sempat sambut dengan tangan terus masyuk ke mulut, sebbaik ada superhero yang tahan kek tu.. owh, suke dari kek tu kena tudung aku.. huwaaaa abes tau.... eh tak.. sebab skit je hhiiihihi...

Ko tengok sape antara yang gelojoh amik nasi.. sumer pempuan kan...

Dan diketuai oleh aku the super gelojoh!!

Owh ni la.. masa ni sebok latih diorang nasyid.. eh aku taip latih??? Perasannnn.. aku pengomen jeee... hikhik.. oit nazri, tinggi skit sore tu, kasik lenggok lagi okeh!!! Arah aku hahaha

Harusla diakhiri dengan pose manje dari kami.. hikhik...
Eh, selamat bersara eh ayahanda Hj Nasir.. hihihihi.. gambo tukang bersara nya 1 je.. hak len yang tak bersara nyobok lebeh hahahah..

8 comments:

mrs_zura said...

makan puas2 mggu dpn nk diet kan hihi
sila terjah GA di blog sy
"Sape nk hadiah dari Paris?"
sy tag bunga

Nasriq said...

ingat makan ingat bunga...
ingat bunga ingat makan...
ada makanan ada bunga...

makan = bunga... bunga = makan...


Tak ada orang lain ke selain bunga?

ciK mOt (",) said...

cehhh...bunga berada di mana mana sahaja...hehehe

LiErOSe~QiEmi said...

mrs_zura: ngeh2 diet???... baekkk ambe menurut perintah

LiErOSe~QiEmi said...

ingat kopok leko igt chubby man
ingat dodol igt chubby man
ingat posing igt chubby man

haihh... sila beli makanan lagi & ajak saye makan juge yerrr muahahaahhaah

LiErOSe~QiEmi said...

bunga di mana???? bunga di mana2.. cempoiiiii!!!! ngehngehngeh!!! artis kan kak.. haahahah

eima said...

hahahaha xabih2 gedik ko ek ..
kate gemuk nk kurus bagai tp bab melantak sera ke ko ek ... hahaha
mkn je selagi boleh bab diet tu tolak tepi la ..janji hati senang perut kenyang kan...

LiErOSe~QiEmi said...

hahahaahahaa.. gedik itu adalah haruss.. hikhik..

weh makanan tu yang goda aku.. aku tak bersalah weh.. ;)