Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, October 19, 2010

Cakap tak serupa bikin

Dalam entry seblom ni aku cakap aku nak diet kan..kannn... Tapi... korang tau tak...
.
.
.
.
.
.
.
.
AKU BARU LEPAS BEDAL NASI GORENG AYAM SEPINGGAN!!!!!!!
Dah tu cane nak berjaya???? Pagi baek dah setting perut makan kelogg je dengan susu dutch lady.. Sekali tengahari balun nasi goreng ayam balance meeting UKC.. pastu baru sat tadi menggelupur perut, ketaq2 tangan cari member2 tanya ada makanan tak sebab aku lapo.. Cokelat toblorane jangan cakap laa separuh kotak tu aku dah tibai.. Pastu ada hati lagi tu cakap nak diet!!!
Belum campur balik ni nak masak tuk hubby lak.. Semalam dia dah pesan masak sebab balik dari main badminton dia mesti lapar.. so ingat nak masak ayam masak kicap je.. tapi mcm nak masak paprik.. ermnn sedap gak!!! Ehh, bertambah lagi lemak tepu..
Dah ko tak payah nak meroyan kat sini bunga, takde sapa dapat tolong ko melainkan ko sendiri.. Dah ko tau berat dah nak cecah 50kg.. ko gatal takmo diyet naper??? Nak badan membeso macam time sekolah teknik dulu??? Nak???? Nak????
Ok, minggu depan la insap... ;+!!!!

7 comments:

☆ciK mOt☆ said...

aler baru 50kg...
tak leh celen akak yang dah 70kg ni...hhahaa...

mrs_zura said...

nafsu mkn mmg pyh nk kontrol..xpe..mggu dpn diet eh..
*sy tag bunga GA..sila terjah ye*

LiErOSe~QiEmi said...

cik mot: kak.. klu naaek.. saya ssh nk tuwonn.. sbb tu takottt huhuh

zura: ok2, mgu dpn ek.. hahahha
ok bunga dh terjah dah hihi

Intan Inn said...

alhai baru makan sket..takdernyer gemuk tp oklah berat n tinggi mcm tue..intan nie 35 jer hahahahhaa

LiErOSe~QiEmi said...

35???? underweight tu intan... sila makan byk2 ok hihhihi

Anonymous said...

eh pn bunga gemuk yer waktu teknik dulu.. no wonder biskut bilik kita abis..kamo yang mkn rupanya.. haha.

eima said...

hahaha ..lawak la ko ni
tak gemuk la br 50 kg...
aku ni kire nye berat sikit dr intan la... berat aku 42 kg ..ari tuh dah naik pastu anak aku masuk spital turun mendadak ...