Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, October 14, 2010

CUTEST BABY CONTEST BERSAMA SINAR RAUDAH

Tadi tengok blog IntanInn, pastu nampak contest ni.. macam nak join hihihih...

CUTEST BABY CONTEST



Oleh kerna tuan blog tak tulis nak gambar terkini maka aku nak letak gambar anak aku masa baby skit dari sekarang kira ok kan??? Kan??? Tp kalau tak bleh bagitau semula tau...

Pastu kena letakkan:

NAMA SI MANJA : MUHAMMAD AIREL HAKIMI
UMUR SI MANJA : SEKARANG 1 TAHUN 4 BULAN, GAMBAR NI MASA 5 BULAN
dan NAMA IBU SI MANJA : BUNGA ROS MAIDA

So, klu korang nak join.. klik je pada SINAR RAUDAH Good luck to me & all ;)

3 comments:

Amy Syaquena said...

salam...

thanks ye kerana sudi join contest sinar raudah...good luck ok...

Intan Inn said...

gud luck bunga..wahh cutenyer masa qimie baby yer...

LiErOSe~QiEmi said...

amy: sama-sama amy hihi

intan: tu la tgk dlm blog intan terus rase nak join hihih... haah,masa dia 5 bln