Jom klik

kENgkaWAn

Monday, October 11, 2010

Cuti Amik PMR

Haah.. cuti amik PMR.. bukan aku.. tapi PA Pengarah.. Aku pun tak faham nape bile anak amik exam, mak pak pun mesti cuti sama... Ermmm mungkin ke aku pun camtu nanti erk??? Yelaa sekarang anak kochek lagi so aku tak leh nak kondem orang.. kot2 nanti anak aku tu exam, aku pun sama naek cuti sebab nak jaga & beri yang tebaik kononnye sepanjang dia exam tu.. Ermnn..

Sebenarnye nak cite kat sini, kitorang kat cerun memang dari last week lagi bergilir jaga tempat PA Pengarah... yela, nama pun tempat PA Pengarah, mana leh kosong, Pengarah lak takmo klu Pegawai Khidmat Singkat (PKS) jaga, katanya susah kalu nak suh buat keje.. Errmnn yeke??? Aku rase PKS bukan calang2 orang.. kebanyakannya ada degree, takkan laaa setakat nak jaga keperluan dia tak bleh.. Ermnn takpelaa..

Tapi, hari ni aku untung.. aku jaga tempat PA Pengarah ketika Pengarahnya takde.. pegi MRC.. Bagus.. maka, aku terlepas daripada segala pak nenek suruhan yeeeaahaaaa... Member2 PA yang mana jaga minggu lepas.. agak tidak bernasib baik la kot.. Yela, kena tolong Dato' prepare paper tuk dia present kat Menteri.. hihihi..

Dan gak.. oleh kerna aku dok kat tempat orang, tak bleh la aku download gambar2 tuk aku share kat sini... Tu, hadiah dari ibu Elyies pun dah dapat... sabtu tu aku pi amik kat Pejabat Pos.. tapi tak leh nak share sini... gambar kena download kat tempat sendiri.. tapi cam dah malas nak pergi kat tempat sendiri.. kang kena buat keja lak kalu dah lepak sana.. Huhuh.. sebbaik bos pun pegi MRC.. takdela rase bersalah sangat ganti2 orang ni..

OWh, ibu Elyies.. nice present tau.. suke sangat.. anak bunga pun sama sebok nak pegang.. ishhh takleh bagi.. pecah kang.. nanti jadik cam kak izan ahahahahah... Ops!!! Cian akak..

Nanti baru buat special n3 pasal hadiah erk!!! Nak gi blogwalking.. dah lama gila tak BW..

2 comments:

deelira@deeliraz said...

sila buang "black n white contest" tu wei..

LiErOSe~QiEmi said...

ahahha.. dah abes ek??? hahaha ok2