Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, October 20, 2010

Sakit terbongkok2

Betul weh.. daripada pagi tadi aku sakit.. on-off... Semalam dah piyet.. padan la napsu makan menjadik2..

Guna libresse.. best laa tak bocor pun.. klu tak.. 1st - 3rd day mmg tenat.. Ni pun guna tungku moden ni tuk bagi selesa perut..

Acane nak dating malam ni... So tochek ex-pengasuh dah booking awal2, nak bawak ikot diorang gi makan2.. mama muk dia dapat 1st gaji.. Gi la, janji bawak balik anak kami.. jangan bawak tido udoh..

So, malam ni nak layan MAGIKA.. nape tak tengok cite mat salleh??? Sebab aku penyokong filem tempatan.. Tapi, ari ni... separuh harga.. mesti penuh panggung.. Hope ada latiket.. kami walk in je pas magrib kang..

Ok, aku nak doa, perut aku ok malam kang.. please jangan wat hal.. Eh, ada petua tak redakan senggugut??? Kasik sini plezzz...

7 comments:

Yutaka Mushimura said...

magika...Ziana Zain berlakon...

nanti habaq mai sinopsisnyer ek..hhaha...mane tau bleh jadi promoter movie lak..

~~hollah~~

LiErOSe~QiEmi said...

ok, beresssss!!!!!!!!!

☆ciK mOt☆ said...

ha, dapt nengok ke dak wayangnya???

LiErOSe~QiEmi said...

ngeh2.. dapat kak.. tapi bukan magika.. magika takde tayang malam. petang je sekali.. JANGAN PANDANG BELAKANG ONGKAK 2 JEK

Intan Inn said...

erm biasalah tgh bendera naik nie selalu senggal2 kan..eloklah guna bantal panas tue..mmg sesuai..intan pun jual juga..heheeh...

ohh nak tgkwayang yer..best tue..nak ikut....

eima said...

wahh best nye tak penah lagi berdeting ber2 ...

aku tatau la petua nye tak penah senggugut la bunga

LiErOSe~QiEmi said...

intan: tu la pas guna tungku moden katanye tu ok la skit rase perut ni.. uhuhuhu wayang??? takde anak rase tak syok aaaaa

eima:manje, dah biasa ber3, bila berdua rase cam takde seri weh.. nak gak anak aku ada disisi.. isk.ishk..

petua segugut aku.. mkn penadol mentrual je.. ilang laa tuk sejam dua.. pastu mai balik huhuhu..