Jom klik

kENgkaWAn

Monday, October 4, 2010

Sesi bergambar raya cerun

Ok ni acara sebelum sesi bergambar satu cawangan... sebelum jamuan raya bermula.. harus laa feeling2 artis kan...
Kitorang nak amik barisan depan, supaya gambar clear sket!

"Norafidah!! Sila duduk!!!" Arah aku & devi hahaaha
"Ko tau bunga.. si anu tu cucuk tang sini, cucuk tang sana" Sempat lagi norafidah mengajak aku bergosip.. haisshhh ta baek tau akak.. hihihih.. lariiiiiiii

Gambar siuman dari kami.. "Selamat Hari Raya semua"

Gaya bebas.. suma dah ilang akal dah hikhik..

Ok kalau korang ada masalah tanah runtuh ke, jalan runtuh ke boleh la hubungi kami yer... Ini serius tau.. 03-26967351.. ni PA Dato' Pengarah & ni la Unit Korporat under Dato'..
Ni Unit Keselamatan Cerun... kalau bukit tu nampak macam tak selamat leh la kontek tu pa nye tu.. Norafidah.. Unit diorang oun jaga duit tau... kaye tuuuuuu...

Ni lak Unit IT & Pengurusan.. Diorang banyak kumpul data mengenai cerun.. Kalau korang nak tau lokasi2 cerun tak selamat leh laa tanya Unit diorang ni...

Ok ni Unit Kajian & Pembangunan.. kerja diorang buat kaji selidik je.. Kalau korang pernah dengan Slope Master Plan yang Menteri selalu sebut kalau ada isu cerun tu.. haaa ni laaaa orang belakang tabirnyee...
Last but not least Unit Forensik Tanah Runtuh.. Nama pun forensik kan.. so unit aku ni adalah team setelah kejadian runtuhan.. Mana2 yang runtuh unit kami laaa yang kena pi tengok.. contoh Tanah Runtuh kat Bukit Antarabangsa, kat Kampung Pasir, kat Wangsamaju.. banyak laaa.. eceh sekadar menyebut kes yang beso.. yang kecit, tak dapat liputan sangat... hihihih
Owh.. jangan heran... Cawangan kami memang tak ramai ahlinya...tapi kami memang saling bekerjasama antara unit kiranya sesuatu kes tu memerlukan lebih ahli penyiasat...

Kesimpulannya??? Ok, aku tunjuk orang cerun ni sebab, mana tau klu2 korang perlukan bantuan pasal tanah runtuh, well boleh laa kontek kitorang hihihih.. macamkan ko tau kan bunga padahal ko PA je ahahahaha...
Selamat Hari Raya semua daripada kami di CAWANGAN KEJURUTERAAN CERUN, JKR..
psstt!! macamkan entry bangga je rasa entry ni.. errr bangga ke berinfo ek?? Hihihi

5 comments:

Fida Ghazi said...

ish tebongkar rasia kat mana aku kerja! dah la nama aku ditulis seperti dalam surat beranak. Mulut tempayan nihhhh!!

Nasriq said...

errrr...bunga... unit keselamatan tu selamat ke tak ek?

LiErOSe~QiEmi said...

fida: tu norafidah bukan nama sebenar laa hahaha

nasriq: rase2nye tak brp nak selamat dengan adanyer korang hahahah

Intan Inn said...

wahh rumah baru jer..cun nie...erm segar jer kan...

LiErOSe~QiEmi said...

intan: haah..kak izan laa rajin menata rias..eceh.. bunga ok je..janji kemas & simple udoh