Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, October 12, 2010

Sho-op hadiah menang teka duit syiling 50sen

Orang len dah berzaman show off diorang nyer hadiah.. aku gak tak bagitau gak lagi...

Eh kak elyies.. sori lupe nak bagitau dah dapat dah hadiah hihhihi.. mood tak berapa nak betul 2,3 hari ni uhhuhuhu

Hadiah ni sampai ari jumaat lepas aku rase, oleh kerna aku takde kat rumah, gi keje kan.. so sabtu tu, bangun je tido terus hubby ajak pegi amik kat pejabat pos beso SA.

Mood adalah teruja giler.. Hihihi.. 1s time tu dapat hadiah.. menang contest.. Hihihi...

Tu dia sampul.. ok ni gambar tipu.. sebab sebenarnya dah buka sampul ni kat dalam kete.. tak sabar weh... ni amik kat rumah tuk tujuan penggambaran aje.. Hihihi

OK kawan2.. kak elyies bagi aku ni.....

Cute kan???? Suke giler weh dengan frame tu.. macam tau2 je nak frame gambar camtu.. Pastu terharu sebab kak elyies rajin gile godek2 blog ni cari gambar kami... hiihihih.. Comel2... Hubby pun senyum je tengok kak elyies letak gambar dia masa gi Melaka tu.. Hihihi...

Ok, thanks a lot erk kak.. sangat suke dengan hadiah ni.. tapi kena letak tempat tinggi sebab si tochek tu suka sangat frame ni.. siap amuk2 bila tak kasik pegang.. kasik pegang senyum sampai ke pipi.. gelak2.. tapi takut pecah kang frame tu.. sayang woooo...

Once again.. thanks for the frame+pic.. SOKAAAAAA!!!!! ;)

11 comments:

eima said...

wahhh dpt hadiah...suka...suka...

LiErOSe~QiEmi said...

hahhaa.. mmg suke weh...

deelira@deeliraz said...

cantik...:) tahniah sbb menang

LiErOSe~QiEmi said...

ngeh2.. mekacehh zu

eLYies said...

bunga..akhirnya kuar gak entry ni..hahaha..ingat tak sampai lagi..

puas tau akak dok godek2 cari gambo..hahahaha...

izan punya hadiah..PECAH CERMIN..huhu..sian dia..posmen tu yg campak-campak...bunga ngan sorang lagi cermin tak pecah..huhuhuh

Intan Inn said...

wahhh tahniah..sangat cantik frame tue...gambar pun comel2..

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

uhukss...tak aci...posmen ko sangat berbudi bahasa,,,,tak pecah pung....:((

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah...comel...congrats kak

LiErOSe~QiEmi said...

elyies: tula kak.. tu yg terharu tu.. rajin tol akak menggodek..so frame tu rase special aaaaa sebab hasil titik peluh akak kan..ihihihi

intan: kan..kan.. cantik kan.. hihihihi

izan: tu la kak.. orang SA mmg berbudi bahasa..kan sekarang tgh kempen budi bahasa..

tu posmen putrajya tu rasanya.. aihhh lom diserap nilai budi bhasa tu, ajar skit depa erk kak haahhahah

hawa: comel kan.. macam tuan dia hahaahah tq

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

cehh...sudahlah ko...nyampahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...INI MEMANG TIDAK ADILLLLLLLLLLLLLL

LiErOSe~QiEmi said...

hahaahahahaa