Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, October 19, 2010

~~The Way They Sleep Giveaway~~

Tadi jalan2 kat blog Mrs._zura, then nampak giveaway yang dia join tu gambar atas tu.. tetiber nak join gak.. Sebab rase ada 1 gambar Qimie tengah tidur dengan gaya menonggeng.. tapi tak jumpe plak.. So letak gambar yang ada jela..



Qimie ni kalau tido memang suke posing.. Ni salah satu pose yang dia gayakan malam semalam.. Ala2 berfikir dalam tidur motipnye.. hihih...
Ok, jommaah join, syarat dia pun senang jer.. Owh, klik sini erk tuk join! Hadiah dia best!

9 comments:

Intan Inn said...

gud luckk..erm nak join jugaklah..heheheee

eima said...

goodluck ...
comey nye qimie....
berpeluh tido...

LiErOSe~QiEmi said...

intan: join laaa hadiah tuala sulam tu yg suka tuu

eima: haah, anak aku tu, tido la mana pun berpeluh sokmo.. pasang ekon je tak peloh tau!!! kipas tak jalannye dia..

☆ciK mOt☆ said...

hehehe...saya vote yang ini..mekasih...

LiErOSe~QiEmi said...

eh kak, leh ker vote?? hihihihi...

mrs_zura said...

comeynyer pose..habib jgkla biasa je rupa time tdo...

LiErOSe~QiEmi said...

hihih comey ape, dgn peluh2nye tu.. hihihi.. bisik la kat tinga habib, suh dia pose time tido ;)

Intan Inn said...

erm nak join tgh cari gambar...skrg tak sempatlah intan bz keje banyak..

hafizah_ismail said...

salam dear
tq 4 joining eh..gudluck!:)