Jom klik

kENgkaWAn

Friday, November 12, 2010

Bila sensorang

Gile kentang ok bosan.. Anak tak sampai2 lagi ke rumah. Dah 2 hari badan dia jap panas jap sejuk.. risau gak.. Then diorang cakap nak jagakan sementara.. ermnn ok la..

Hubby lak.. ermnn tinggalkan aku sensorang, gi main badminton.. Nak hapus lemak katanya.. Sampai ati u yang, ai pujuk rayu tak bagi pegi, nak jugak pegi.. Skit2 alasan "ok per klu abang gi bersukan.. Bukan abang gi main pempuan.". Huh!!!

Lelaki camtu la kan.. Lepas kawin cam dah tak romantika cam time becinte.. Selalu gak aku komen.. kadang2 saje je dia sakitkan ati aku dengan jawapan "ALA DULU KENA LA ROMANTIK, BUAT APA SAJA SEBAB BELUM DAPAT" Cam tu e??? Bila dah dapat jadik isteri tak perlu la layan isteri macam kekasih dlu eaa??? TAK ADILLL!!!!

Eh, tetibe aku emo hahahahaha.. tu la tak leh dok sorang aku ni kat rumah, mula la nak meroyan.. Padahal hubby dah pesan suh kemas rumah hahahaah... Ahad ni pun dia dah janji nak bawak gi PD, yela dah lama dia tak bawak kami berdua jalan2.. borink dowh dok rumah je..

Arrggghhh emosi tak stabil.. dah la.. FB kena off, blog pun kena off, bek kemas rumah, jap lagi Qimie mesti sampai... ermmm rindunye diaaaa...

4 comments:

~aSHa~ said...

anak kat mana?

LiErOSe~QiEmi said...

hhuhuuh.. mummy daddy dia bawak balik rumah nenek angkat dia.. uhhuhu..

Amy Syaquena said...

salam..

anak ada kat mane??

LiErOSe~QiEmi said...

takde, kamis & jumaat anak tak berapa sihat, so x-pengasuh tolong jagakan.. diorang pun dah mcm mak ayah qimie so panggil mummy & daddy je..

diorang balik klang je, tapi dekat kol 10mlm baru balik rumah.. dok rumah sorang2 tu yg senget jap otak tu.. ahahah