Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, November 25, 2010

Campur @ Rojak

Apsal erk.. cam takde mood nak berblog.. Selalu sangat mood ni datang.. heran..

Kepala kosong.. tak tau nak cite pasal ape, campur2 jerla erk

1. Pasal team building+penjaga anak.. dah settle dah.. Alhamdulillah, mummy dia cakap dia boleh jagakan.. Bukan tak mo anto kampung, tapi dak tochek ni lebih rapat dengan mummy dia dari atok, nenek atau opah.. Ermnn.. so next week tinggal la anak dan suami..

2. Pasal anak sedara yang kena denggi.. Angah call semalam cakap dia dah kuar hospital dah.. Tapi still dalam pemantauan.. Sebab ape ekk.. dia punye darah ke ape ntah tak normal.. still kurang dari yg sepatutnye.. Diorang pun tak tau nak explain camne kat aku, so aku pun tak tau nak explain camne kat korang ahahahah...

Tapi syukur laa dah kuar... Bil tuk 2 hari kat spital RM1700.. dasat.. macam2 dia charge kata Angah.. Takpela.. nak masuk hospital kerajaan pun orang beratur panjang tuk dapat katil.. ramai lak yang kena denggi kat Kuantan erk!!

3. Badan ni rase macam penat+lenguh.. Rasanye sebab tahan Qimie dari jatuh kerusi masa kat kampung ari tu.. Sengalnye baru terasa 2,3 ari ni.. Ermnn.. takpela, janji anak mama ok, tak sakit jatuh kusi.. Tu laa berlagak cam orang beso sangat!!


Ermnn ape lagi erk.. sumpah weh, takde modal dah nak update blog huhuhu.. jenjalan blog orang pun cam tak tau nak tinggal komen ape.. Nape weh?? Ermnn... Yang pasti perut dah penuh dengan rojak buah huhuhu... Kla, tengok la klu rajin aku update lagi erk.. Nak jalan2 kat blog kengkawan lak.. Daaa...

7 comments:

eLYies said...

bunga..akak pun takde idea langsung nak update hari ni..mood pun takde..adui...

nurkass said...

apsal la bunge nih..blur plak ari nih..x besh ar cam ni..si tochik sht ke..

...mommy jue... said...

ada masa blogger juga kering idea.. sama la kita..

LiErOSe~QiEmi said...

elyies: kan kak.. apsal ek??? huhuhu..

nurkass: hiihih.. ntah, dari semalam lagi, otak tak brp nak stabil, tak tau nape huhu

mommy jue: tu laa nape ntah kan..

Eda said...

sama la...apsal ek??..syndrom bulan 11 agaknye...haha

.:mama dhia:. said...

x pe bunge..
weekend nanti kumpul bahan banyak2 ek..
so next week leh la wat n3 best2...

alhamdulillah anak sedara bunge dah ok..tp awat la mahal sangat bil tu...
ish..ish..

eima said...

ok la tuh RM1700 je ...
kire murah lagi tau .... standard harga private hosp la.... tu penting nye kena ade panel @ insurans kesihatan utk kaver mende cam ni la ...

bab denggi tuh dah paham tak yah terang pun tak pe ... hehe

bahye denggi ni ...qimie tuh ko letak ubat halau nyamuk tu tau .... prevention la kirenya...