Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, November 23, 2010

Denggi

Anak sedara aku tu.. Nur Syaliana Nadirah, masuk wad semalam.. Kena denggi.. kuman merebak ke hati sampai jadi bengkak...

Demam start dari hari raya haji..then after 2 days dah ok.. tapi Ahad tu dia sakit2 kepala.. Gambar atas tu masa BBQ.. orang sume happy, tapi dia terbaring je..

Then, semalam angah aku call nanges2 bagitau pasal ni.. Ermnn.. aku tenangkan dia cakap insyallah takde pepe.. yela orang tengah susah ati.. takkan nak cemaskan dia lagi kan... Tapi aku risau sebenarnya.. sebab bintik2 dah kuar sampai 1 badan & jangkitan kuman pada hati dia tu.. Harap2 sumernye ok.

Ermnn.. ari ni call tadi kata angah Yana dah ok skit.. ermnn harap2 sumernye berjalan lancar.. Moge anak sedara aku ni cepat sihat.. warded kat KMC Kuantan rasenya..

Please all, pray for her.. thanks!

5 comments:

eima said...

mudahan cepat sembuh ....

weh bunga kimie ko sapu die krim halau nyamuk tuh ....

Whoopz said...

Kesiannya.. Harap2 cpt sembuh.. InsyaAllah.. Jiran gwa pun kena denggi gak.. Kuantan mmg byk kes..

LadyRye said...

bagi makan sup ketam

petua orang cina

try la..

Yutaka Mushimura said...

mak ai..kat KMC kuantan...sgt2 mahal kos kt sana...

tp xperlah asal baik n cepat sembuh...

sop ketam.mungkin boleh dicubak...woohaa petua dari lady rye

LiErOSe~QiEmi said...

eima: krim halau nyamuk??? aku pakai kelambu terus manje hihihi

whoopz: tu laa angah aku ckp ramai kat hospital ktn tu kena denggi, beratur kot

lady rye: tu la, ada dgr gak pasal ni.. dah bgtau dah kat dorang suh bagi sup ketam..tq bg info

yutaka: atoknye yg bayo..takpe atok dia kaye har har har