Jom klik

kENgkaWAn

Friday, November 26, 2010

Desa Water Park

Ahad ni.. nak pergi Desa Water Park.. Mummy & daddy Qimie ajak gi sana... Ermnnn diorang cakap umi nak jagakan qimie.. makanyaa mama & papa leh berseronok mandi manda kat sana...

Jawapan hubby.. "boleh, Ida blanje" Hubby ni memang... klu aktiviti camni dia kureng.. cube ajak main bowling or karok.. huh terus ke depan..

Tapiiiiiiiiiiii gile lama kotttt tunggu saat ni... belanja hubby pun belanja laaa.. duit sape.. duit hubby gak kot nanti kuar bila mama takde duit muahahahah....

Ok, DWP... ahad ni kami datang buat onar.. tungguuuuu!!!!!

Owh, makanan adalah pot luck.. suh aku buat nasi ayam??? gile, kol berapa aku nak bangun weh!!! Buat sandwich jela.. hikhik.. Beresssss!!!!!

6 comments:

Fida Ghazi said...

patot beriya mintak resepi senwic telo.

senwic telo pon tatau.. telo tu hari2 plak di..... eh.. ape nih?

eima said...

jgn bg qimie mandi sgt ...air tu kotor berklorin ... nanti kulit gatai2 pastu takut kena penyakit berjangkit cam HFMD. lagipun baby tak elok mandi air kolam yg ramai org ... tak ngalir ... klu org tak ramai mayb qimie leh mandi lelama..... nasihat ats pengalaman ku yg lalu.....

LiErOSe~QiEmi said...

fida: kak, sila jangan cemari blog suci ai ni dengan 2 biji telor.. eh!!! telo ape ni?? saya tatau..saya tatau hahahaah

LiErOSe~QiEmi said...

eima: yeke manja??? qimie tak mandi kot.. mak pak dia je lelebih nak enjoy.. rasanya kalau dia mandi pun jap jela kot.. time kami dah puas lenjan itu taman ihhihihi.. btw, thanks 4 the info ek aku tak tau punn

mrs_zura said...

thn lepas kami dh serbu DWP..mmg syok n habib pun enjoy...bunga! nak ikut!

LiErOSe~QiEmi said...

zura, best ek??? hihihih tak penah pegi pun, tu yg teruja lebih tu hihihi.. nak ikut ker? jommahhh, kite jumpa sana ek.. bunga kt sana kol 12 kot