Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, November 16, 2010

Dilema Wanita

Eceh tajuk.. tak menahan... Tapi aku memang dalam dilema punnn..

3 Dec - 5 Dec 2010 ada Team Building cawangan aku... Wajib tuk hadir sebab last 2 years aku tak pegi dah pasai mengandung.. The problemonye.. Azli dah stat kelas... So si Qimie takde sape nak jaga la.. Ades..

Ni betul2 dalam dilema ni.. Sape nak jaga anak ni.. Adeh!!

7 comments:

Fida Ghazi said...

kenape saya tak tau?

kenape?

Kata kensel?

Sapa punya cadangan ni?

Tak koser mak nak join!

LiErOSe~QiEmi said...

weh, eo baru meeting dgn ajk2 nye.. kompem la kak...

weh mu dah ada kusus ke taun ni???? org g gak la sbb last 2 years tak joing..tp tu laa anak nk letak mane??? haahaha

~aSHa~ said...

ermmmm kena la mintak tlg mak ayah kat kg kalo gitu dah jadinye...ehehehe

akak biasa gitu la..

nurkass said...

yeay!!
meh sini bg untie kass..ala bucuk2..

LiErOSe~QiEmi said...

asha: kak.. kampong jauh... lgpun qimie tak biasa kena tgl dgn opah atau nenek dia.. klu dgn x-pengasuh aka mummy dia takpe..

nurkass: hihihih... untie kass bole tahan ke perangai qimie nanti?? takot tak larat je hihihi

Nasriq said...

alahai... kena g ker??? bukan dah cancel ke

eima said...

cam besa la bg kat pengasuh lama die la ... diorg kan suka kat qimie sampai slalu amik outing