Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, November 23, 2010

Here it comes ~NICHI~ yey

Tengahari tadi kak Izan aka cik mot tepon... bagitau hubby dia nak datang anto kasut. Wotey2.. menunggu dengan penuh sabo.. Sekali time hubby kak izan call, aku lak dah janji dengan kengkawan nak gi pasar kat ofis ni, nak beli nasi kukus ayam dara.. ntah dara ke tak ayam tu tidak la dapat dikenal pasti.
Lepas dah balik dari pasar, terus call kak izan, nak call hubby dia, macam segan plak hikhik.. Dalam kol 1.30 camtu hubby kak izan dah sampai dan.. huh, sebbaik penah tengok gambar kat blog, makanya tidakla susah tuk mencari mana satu gerangan hubby nye.. Sebijik cam dalam gambo aaa kak izan.. hihihhi..
Ok, dengan segera naik atas terus try hahahah... Ok jom layan gambarDatang sekali dengan beg sogo okeh.. Kak Izan, beg ni kira FOC la erk!! Hihih.. Eh, lupe plak nak buat potrait gambar, takpela erk!! Hihihi..



Comel je kotak dia.. pinky gitu.. Dan dalamnyeee ada niii...




Kasut idaman sumer yang masuk GA tu..




Well, it's mine already.. Hihihi...








Cantik kan???? Well ada upah cameraman kat ofis ni, maunye gambar melambak letak kat sini hahahaah...

psssttt: ok, sila abaikan kaki aku yg tak cantik itu hikhik..

10 comments:

ciK mOt ©™ said...

huhuhu...sib baik dah selamat...
sib baik jugak ada posmen tak berbayar...
dan sib baik gak ko keje area kl...

tapi aneh la...badan ko kecik, kai saiz 6...haihh...akak cam tak caya tau....:p

LiErOSe~QiEmi said...

hahaaha.. jangan tertipu dengan badan kak.. kaki ai beso.. hikhik.. B type, bukan A haahhahaha, thanks ek kak

ciK mOt ©™ said...

sama sama...

mrs_zura said...

jeles2...

eima said...

KAK nk jugak .... tp size 5

LiErOSe~QiEmi said...

mrs_zura: hikhik.. jgn la jeles.. meh sini pinjam meh hihihi

eima: order, jgn tak order haahah

nurkass said...

amboii bunge..begambo tak hengat..owh sedih..jeles..jeles..

deelira@deeliraz said...

wuih.......cantik kasut tu di kaki buruks mu.. hahahha.gurau je nge :)

LiErOSe~QiEmi said...

nurkass: hihiih.. haruslaa ada cameraman nak amik kan gambo kan.. hikhik

deelira: ampes mung, buruks katamu pada kakiku..takpe2 dgn kasut itu kakiku akn kelihatan baru, tidak buruks lgi hahah

Ogy said...

naseb bek merah tak pink..kalo tak wajib mama meroyan kan kasut tu...hik3