Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, November 9, 2010

Kunci & CF

Alhamdulillah.. Dapat berita baik gak ari ni.. dari pagi tadi dok moody sebab try book tiket air asia tuk gi Langkawi tak lepas2.. Petang, dapat berita gumbira.. terubat hati jap.. huhuhu...

Pemaju baru je call aku tadi cakap dah boleh ambil kunci. Janji dapat kunci & CF Jan 2011 tapi bulan Nov 2010 dah siap.. Bagus gak pemaju ni erk!!

Nanti masa nak amik kunci kena bayar lagi RM500.. ermm duit lagi.. mane nak cekau.. Tapi at least RM500 daripada sesetangah orang kena ketuk sampai RM1k above.. aku tak sampai 1k.. ok kot...

Ermnn sekarang tengah buat timbang tara.. nak duduk kat rumah sendiri ke still dok kat kuarters kocit kat Shah Alam tu.. ermnn... Eh, rumah sendiri ni pun bukan beso pun.. tapi at least atas tanah, takde la kena manjat tangga hari2 tuk ke tingkat 4.. ermnn..

Kena buat list buruk baik ni..

7 comments:

Yutaka Mushimura said...

memanjat bleh buat CP bunga nampak Ayu dan Comel gitu an an an an an~~~

eima said...

dok umah sendrik la .. tak yah potong gaji dah ....
sila packing barang secepat mungkin !! get out !!

hehehe

qimie pun sronok ckit ... mcm2 die bleh blajar ...cuma ko jela jauh nk pi keja .. sila bertukar ke daerah klang dgn segera...

eLYies said...

dok umah snediri je la..syoknya umah atas tanah.....

deelira@deeliraz said...

bunga aku dah mula rindu kat ko...

LiErOSe~QiEmi said...

yutaka: alamakkk, duit kecit takde laaa nk kasik sbb puji hihihihih..ayu tak kot.. comel op kos eh! muahahha

eima: ermnn tu laa suke nk dok rumah sendiri..tp tu laa.. byk bajet kena kuar tu tuk buat grill rumah ermnn..

qimie pun kena tukar taska, jenuh nk cari tuu

LiErOSe~QiEmi said...

elyies: tu la kak.. syok kan dok rmh ats tanah.. wlupun kecik tp berbaloi sbb tak rase terkurung dah dalam rumah huhuhu

deeliraz: wei... tmpt aku takleh ym.. huhu.. ape2 buzz kaat fb la.. fb dia bagi buka plak!!

Cik Lyn said...

Dok umh sdri la best...tp jauh la plak ngn pasaraya..yg kuarters tu dpn umh je da nmpk pasaraya...