Jom klik

kENgkaWAn

Saturday, November 27, 2010

Mana cek itew???

Yer tawan-tawan... Saya sedang dalam proses mencari cek insurans saya.. Dapat last month, tapi tak de masa nak clear kan.... Semalam tetiba teringat.. tapi.. cari-cari, tak jumpe..

Arrrghhhhhhh stresss!!!! Dah la rase ala2 kering ni...gaji pun lambat lagi nak dapat ni.. Arrghhhhh even 180 je pun, tetaqp duit weh!!!!!!!

Ermmnn la ni just wonder.... errrr agak2 kalau mintak syarikat tu kuarkan cek len bleh tak erk???

5 comments:

missrivebell mumun said...

ingatkan cek nuffnang..
salam kenal..
mumun follow akak
=)

eima said...

tah try la call tanya ....
mana ko letak .. pesal tak terus pi cash je check tuh ??

LiErOSe~QiEmi said...

mumum: cek nuffnang?? alahai.. ntah bile ntah leh dapat.. blog akak ni bukan blog glemer dek..hikhik..

mumum,akak dh buka blog mumum, tapi tak leh klik follow lagi.. nanti akak cube lagi erk!

eima: tula.. laki aku suh cari dulu weh.. klu tak jmpe gak baru tnya..

dah, tapi 2 kali gi, 2 kali mesin tu out of service.. acane, terus lupe laa huhuhu

ciK mOt ©™ said...

ishh...ni mesti faktor usia ni...lalala....

LiErOSe~QiEmi said...

haahaha.. ayata penyata yang agak menikam qalbuu huwaaaaa