Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, November 10, 2010

**Me + My PINK Stuff**

Tadi jalan2 kat blog kengkawan, sekali terpaut lak nak buat contest ni.. Cam best jer kan.. huhuhuh..

Aku ni memang minah pink.. tapi takde la giler pink sangat.. cume suke pink.. Hihi.. So kali ni nak pertaruhkan gambar dengan 'baby pink michilin' aku ni.. eh pink ke baby tu?? Montel yer la hihih..

'I'm a BIG FAN of MamaGee's blog!!"

Ok mama gee ni, tak kisah apa pun janji pink.. so baju & tudung pink ok la kot..

Ok sesapa yang minat deko2 ala english bleh aa.. nak join, leh klik kat sini yeh! Good luck tuk sumerrr & aku juge. Huhuh...

5 comments:

Ogy said...

alohhh bulatnyaaa dak sebelah tu..mcm terkejut je tgk kamera...hehe macih yaa join contest..gudluck!

eima said...

bambam...haha comey ..
gudluck

LiErOSe~QiEmi said...

eh, bagusnye tuan tanah ni, cepat je reply.. ihihihi suke.. haah dia ni masa kecit pantang tengok kamera, mesti bulat mata tu

eima: ermnn tengok la ketul2 tangan dia tu huhuhuh

mamyharraz said...

good luck! ;)

LiErOSe~QiEmi said...

mamyharraz: hai mamyharraz, hihii thanks!