Jom klik

kENgkaWAn

Monday, November 29, 2010

Sakit2 badan akibat buatan...

Buatan ombak.. Sape kata dok kat bandar KL takde ombak.. Ade weh!! Sila ke Desa Water Park!!

Sumpah tak tipu... we have a great time yesterday!!! Walaupun hujan lebat gile di tengahari.. dan permainan2 ditutup buat 15 minit... Ada kami kesah??? Sambung main balikk!!! HAr har har...

Main ape ntah cam gelungsur air tu.. 5 kali naik kot.. Tak puas2 jerit2 sampai tekak sakit.. Main ombak sampai tangan badan sumer la sakit.. Weh, acana orang yang hanyut dalam laut tu leh berpaut pada sampai sampai 13 jam??? Aku ni baru 10 minit paut pada pelampung pun dah sakit badan.. Kepala lak pusing.. TU ombak manja2 je tu.. cube kat laut betul.. mau tercirit wehhh.. Takottt!! Owh maybe aku pening sebab aku bayangkan aku kat laut kot..

Hhahaahah kena gelak dengan adik mummy si qimie, kentut betul laaaa.. Hikhik.. Tu apa nama yang pegang tali pastu kena lompat2 atas air tu tuk seberang ke sebelah sana.. 3 kali aku buat, 3 kali gak lulus.. Owh.. mungkin sebab tu tangan aku sakit sangat kot...

Susuri sungai kononnye la kan.. best gak.. hubby yang dayung aka tolakkan pelampung, aku lepak je atas tu bagaikan puteri hiihhi..

Owh, si tochek??? Ada... mana leh tinggalkan dia.. Mula2 takut main air, last dia laa paling exited asik nak masuk kolam.. Hai sabo jela.. Nenek umi yang jagakan dia, sebab tu mama papa dia leh main sume game cam tak hengat dah ada anak.. Hikhik...

Tochek siap pakai swimming suit.. Owh, gambar takde sebab jakun sangat kan..tak penah masuk tempat cenggini.. Har har... nanti aku mintak dengan daddy dia la gambar Qimie tuk tatapan umum.. eceh!!

Tak best la cite tanpa gambar.. So stop sini la hikhik.. tangan pun sakit ni nak menaip.. cane ntah nak gi team building cenggini.. Owh, baju pun tak pack lagi.. Arrgghhhh bole ke tinggalkan anak ni... Arrgghhhhh!!!!!

11 comments:

Fida Ghazi said...

gambor la nyah..
bulih la nengok mana2 aset tetap mu yang pakai baju sesendat basah2 gitu..

har..har..har..harunsalimbacik!


team building gi ngan sape nyah? ai kosong...

Eda said...

bestnya!!...gambo please..=)

LiErOSe~QiEmi said...

fida: gambo ai mane leh kak, sensored gitu.. kang pitam sume orang tgk body ai yg ketul2 ni hahahaahh

eda: huhuuh..gambo takde la eda, al maklumlaa org jakun, dok main air je sampai lupe nak snap gambo ihihi

Whoopz said...

Bukit gambang waterpark dah terai ke puan bunga?

LiErOSe~QiEmi said...

blom aaa whoopz, member cakap mahal.. malas aaaa hiihihi, asal, dh try ker???

eima said...

qimie sehat??
besh ek....tgu anak2 aku besar dulu br pegi kot.....

Nur Hawa Mohd Zin said...

mahal tak masuk bunga? dah lama tak main air kat taman tema...huhuh

LiErOSe~QiEmi said...

eima: alhamdulillah.. dia ok manje.. mybe sbb pakai baju mandi yg tutup abis badan dia kot.. tapi laki aku yg jadi gatal2 badan

LiErOSe~QiEmi said...

hawa: tiket ek...
dewasa RM20,
kanak2 bawah 14 ke 12 tahun ekk lupe plak tp RM14 la
budak2 under 2.5feet free.. huhuhu

bestttt awe gi la sekali..

deelira@deeliraz said...

tahniah bunga.. menang GA lagi...

LiErOSe~QiEmi said...

aku menang GA??? GA ape???