Jom klik

kENgkaWAn

Monday, November 15, 2010

Saya Menangggg!!! Yahooo!!!

See, tengok tajuk pun dah tau kegumbiraan hati ini kan hihihi...

Ada join "Giveaway Sandal Cap Nichii" kak izannyer blog. Tak perlu up post kat kite nyer blog just tulis kat ruangan komen dia "SAYA NAK MENANG.. TERIMA KASIH NICHI.."

Gile kentang kan senang dia nyer GA.. Sekali pagi ni buka blog kak izan cam biasa, tengok ada post baru "..dan dia yang menang adalah.." buka dengan perasaan..ermmnn mesti bukan aku yang menang.. aku ni susah nak dapat luck.. sekaliiiiii
Serius aku terkejut gile... muahahaah.. 1st tengok kasut tu dah macam... waaa lawanye kasut tu, sekali aku yang dapat??? Hikhik..hikhik..hikhik... SUKE LA WEIII.. haahahaha...
Nanti dah dapat aku tayang erk!!!
Thanks kak izan.. sayang kak izan manyak2!! Len kali wat lagi GA erk!!! Huhuhu.. Sukeee...

14 comments:

ciK mOt ©™ said...

wahhhh...ko up sekali print skrin ek...
all copy right reserved dik...hehehe

nanti bebila join lagi ya...

Fida Ghazi said...

oleh itu..sila belanja kakak ko ni makan. walaupun tade kaitan langsong!

...mommy jue... said...

lepas nie boleh buat entry sya menang motor.... eh silap.. saya menang kasut... yeay!!

Whoopz said...

Cik mot punya GA? Nasib baik gwa x j0in.. Kalau x pakai kasut tumit tinggi la gwa.. Hahaha

LiErOSe~QiEmi said...

cik mot: alamak kak.. lupe tulis kat entry mintak halal.. ahaahahah.. dah right click bagai tak leh.. nak edit2 pun malas.. print screen jelaa.. ala.. bole la erk.. bole ekk.. ihhihi

LiErOSe~QiEmi said...

kak fida: alorrr perut ai meragam.. tak leh blanje hikhik up jawapan yg takde kaitan jugak, boleh??? hahaah

LiErOSe~QiEmi said...

mommy jue: hihihi.. ala2 power root nye iklan yer.. "saya menang kasut!!!" camtu?? aahaha

LiErOSe~QiEmi said...

whoopz: tak sanggup mak nengok ko pakai tumit tinggi whoopz! hahaahah

nurkass said...

ooo..tidakkkkk...aku tak percaya....bunge menang...adakah ini mimpiku..oo tidakkk...

deelira@deeliraz said...

bunga..
nak pinjam leh x? :)

weii apsal ko x online hah???

eima said...

klu aku menang pun...size aku 5 ...haha

mrs_zura said...

jeles2...

~aSHa~ said...

wah tahniah..jelesyou

LiErOSe~QiEmi said...

nurkass: kenapee.. tak pecayee aa?? hihihii

deeliraz: oiitt nak pinjam??? muat ker??? hiihih..

weh, ofis aku block sumer da weh.. huwaaa tak leh ngumpat2 dgn ko dlm ym dah..rindu wehhh

eima: saiz aku ni tak menentu, tgk kasut.. kadang2 5, kadang2 6, kadang2 7 pun masyuk hahahah..

mrs_zura: ala.. jgn la jeles hihiih...

asha: hihihi time kasih..