Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, November 4, 2010

Tamat suda masa tuk berjoli

Huwaaaa.. nanges2.. baru je dapat surat..

Mulai bulan Jan 2011, kena potong duit umah.. Huwaaa.. nanges2.. banyak weh.. nanges lagi..

Gi mana mau berjimba??? Baru je ingat esok nak ajak hubby gi Desa Water Park, terus ilang excited..

Jom yang, buat bajet semula..

Oit2.. ada sape2 utang aku tak??? Sila bayar hahahaha.. macamla ade..

Nanges..

p/s: Ada akak tu siap mintak salam dengan aku.. tau ape dia kata " Welcome to the club!!!" ahahahahaahah.. gelak paksa

12 comments:

MRS. K said...

ko beli umah kat ne nge?

ciK mOt (",) said...

takpe...semenya tuk reta masa depan kan...

akak tunggu tahun depan ni...baru nak li umah...hahaha...bajeting...

LiErOSe~QiEmi said...

Mrs.K:tu la k.. masa beli tak pk.. sebab takut rmh naek harga cepat aahaah.. aku beli kat bukit naga,klang

cik mot: haaah kak izan tuk masa depan.. huwaaaaaa

MRS. K said...

pasal beli umah takyah pikir panjang wei. rumah makin lama makin naik.. elok la beli dari sekarang.. ko tak duduk, leh sewakan! tak rugi pon beli rumah...

Nasriq said...

huh...bahaya ni... Jaga2...Jangan sampai naga tu bangun yea...

Fida Ghazi said...

jimba2 di rumah saje la nyah.. jimba2 dengan anak & laki! nak buat tarian naga pon boley!!

ahahah..memang 'welkem tu de klab' la nyah!!

J.M.R said...

janji dh aset..sebijik umah tu!!!:-) pelaburn jangka masa pjg...weeee~

LiErOSe~QiEmi said...

MRs.K: baik pn. kay, saya menurut perintah uhuhuh

Nasriq: Klu naga tu bangun, nak suh dia serang kamoo dulu mr.chubby

Fida: Hahahha (gelak sedeh)ok2 nyah, i joget2 dgn kimi jela erk nyah!!

J.M.R: haah.. mmg jangka masa panjang.. elok nak pencen baru abis bayo huuhh

eima said...

aku awal tahun depan kot br nk beli ...
sbb PM dah mansuh deposit utk RM 220K ke bwh .. yeaY ....

LiErOSe~QiEmi said...

hihhii..aku lepak deposit ari tu RM100 je manje.. sebab tu mampu kot masa tu huhuhu

deelira@deeliraz said...

welcome to the club nge..

LiErOSe~QiEmi said...

eh, ko pun wish benda yg sama??? harus ke ckp tq?? ke nanges??? hahaaha