Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, November 10, 2010

Time kaseh Mr Cabi Man

Tadi, gi lunch sensorang, kengkawan sumer pakat diet... ape ntah, macam la gemuk tu tak cantik.. gemuk kan comel *amik ati diri sendiri sebab tak insap2 nak diet*

Lepas makan gi cari member2.. eh.. ilang sumer takde.. Patah ati.. baru nak patah balik ke tempat sendiri tibe2 dengar sore2 diorang gelak..

Eeee korang gi mane.. Eceh bajet2 merajuk.. Pastu masing2 sebok suh gi bilik Mr Cabiman.. wat per.. bilik budak bujang suruh aku pegi pulops!! Sumer tak nak bagitau sebab.. Sebbaik kak fida cakap.. hhihi..

Owhh.. Mr Cabi belanje pizaa.. Sume desak2 suh pegi..Eh, takpela..dah orang tak jemput.. Eh, jemput ek?? Saya tak angkat ek??? Eh ker korang yang salah tekan, tepon devi yang ringing lama gile tadi.. tepon aku tak punn..

Sekali "BUNGAAAAA, SINIIIII!!!!!!!" Amik ko gegak gempita Haji S panggil nama aku.. "MEH SINI MAKAN PIZZA" Hihih.. saye malu laaa, padahal kaki dah melangkah.. Konon tak mo konon.. Padahal 2 keping pizza large punye aku sebat.. eh large ke medium erk?? Pastu kepak ayam pun aku balun.. Siap air coke 2 cawan.. Tu ko panggil ko malu bunga???? Huh!!!!

Yang.. tak payah la dah paksa u pegi makan pizza, kat ofis selalu dapat makan pizza free.. nak mintak dengan u, ada je alasan.. *hahaaha matik la kutuk laki sendiri*

Pepun thanks cabi man sebab blanje makan piza, moge 'projek' sempena raye ni sumer berjalan lancarrrr

11 comments:

Fida Ghazi said...

heyyyyy hang jebat!!!

cabi man kentribute 8 sen je tao!!!

ada 2 orang lagi yg kentribute 2 juta sorang...

campo duit hasil keje kilang kertas..shred2...

ai macam biasalah... tukang talipon... ini watak yang paling penting dan patut menang award.. takde orang tepon..tak sampainye piza tu ke sini yehhh..

sekian.

yang bona,
hang lekiu.

eima said...

tak pe roti je ... tak byk colestrol pun ....tak gemuk nye mkn piza

LiErOSe~QiEmi said...

larr kak yer ke??? dah makan kat tempat cabiman makanye nama dia la yg disebut2.. hikhik..

ok2 special thanks to kak fida, angelina juli sebab nepon kan piza, tanpa mu tak sampai itu dominos hihihi

LiErOSe~QiEmi said...

eima: weh, bukan ke pizza byk kalori ker??? cheese dia tu tak byk ke kalori erk?? hihihihi

Nasriq said...

OIT...8 SEN?
HUH!!! MAJUK LA CAMGINI...

JUAL KERTAS TU PUN 27 HINGGIT JEA TAU...

Whoopz said...

Bab mkn jgn tolak.. Rugi! Tol x acik unge.. Heheh..

LiErOSe~QiEmi said...

Nasriq: Ku sangkakan cabi man yg banje sempena .... rupenye 8 sen alaaa... tp tak kisah laa sape2 blnje pun, dah selamat masuk perut dah hihhihi.. arigatoooo

whoopz: rejeki whoopz mane leh tolak hihih.. acik unge??? ahahhaha ni bace komen kat tempat fidaghazi la neh!! huhuh *blushing*

Nasriq said...

8 sen?







majuk lari dalam hutan la camgini...

eLYies said...

bunga tak yah la nak diet..badan skang dah ok sangat2 dah...kang akak riso anak lagi beso dr mak..camner plak nanti..hahahhaa

dapnya makan pizzaaaaa.. huwaaaa...nasib baik la takde gambo pizza kalo tak..mau akak guling2 nangis ni..hahhaa

LiErOSe~QiEmi said...

nasriq: alamak, nak lari masuk utan ker?? ok, nnt dh abes majuk wat balik ayam utan ek, leh bakar dlm mekrowev opishh.. hihii

LiErOSe~QiEmi said...

elyies: hhihihi.. badan mmg kecit kak.. tapi sesetgh tempat tu ada yg terlebih kak.. haaaa part2 tu laa yg bunga sebok nak diyet hikhik..

sebbaik tak letak gmbo piza.. sebb tak sempat snap, pizza da abes hihihi