Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, December 23, 2010

Aerobik & aquarobik besttt!!

2nd day at Bukit Tinggi..

Korang nampak kabus kat belakang nun??? Haaa tu leh menggambarkan betapa seejuknye kami pagi tu kan.. tapiii bila dah start muzik..

Ewah..bertepuk2 tangan, bertepuk jangan segan.. menari dengan girang ea ea eaaaa ehh!!!!
Lambaian tanganmu.. masih ku ingat selalu.... eh, mood sedey plaks!!!


3rd day at the same pool..
Korang pernah buat tak senaman camni???? Pepagi buto... Di kawasan peranginan bukit tinggi yang sejuknye gegile babas...

Sape best angkat dua2 belah tangan!!!
Kamiii!!!!! Bagozzzzz..hihihih


Gegegeegege... ketaq weh!! Ketaqqq!!! Owh muka orang tak mandi pagi sangat ketara diwajah pempuan baju biru tersebut..
Tapi at least dia tak make up sebab tau nak masuk pool, tak macam rakan seangkatan dengannye itu... hikhikhik berbedak gincu abes!!!

Syoikkkk!!!!!!! Memula bising2 kat ofis takmo la, seksi laaa.. Dah masuk airrr terus lupe daratan memasing hihihihi
Try la korang.. cepat lemak kena bakar tau!!! Tapi... lepas senam2 tuuuuu haruslaaaa kamii...


Jemput makan semua....
Agak2 korang la kan... berbaloi tak lemak2 tu terbakar tadi???? Dasar pempuan tak sedar diri aku ni haahahaha... sakit gigi pun makan tetapppp manjadi pujaaan hatiiiikuu!!!!

16 comments:

Nasriq said...

dasar tak sedar diri...


teettttttt!!!

mrs_zura said...

wah bkt tinggi..tmpt idaman hati...xpenah lg tgk org senam dlm pool..

LiErOSe~QiEmi said...

nasriq: ceetttt!!!! dia makan paling tebanyakkkk lagi nak cakap kat oranggg, tetttttt!!! jugak!! hahaha

LiErOSe~QiEmi said...

mrs_zura: suke ekkk bukit tinggi.. bunga baru 2 kali pegi.. sejuk tak sejuk laa tempat dia.. hihihihi..

Whoopz said...

Pagi2 dah masuk kolam.. Sejuk weh

eima said...

behs nye ....tak penah lagi yg senaman dlm air tuh .. tp klu takat masuk air tasik/lombong tuh .. panjat atas pokok .. jalan atas tali kecik bagai tuh ... dah slalu

dah lama tak pi kem motivati cam tuh ... sejak duit tak dak ni ... opis pun tak mo buat motivasi panggey consultan luar ....

LiErOSe~QiEmi said...

whoopz: kejap je sejuknyee.. dah kena rasuk lagu.. terus cargassss!!!

LiErOSe~QiEmi said...

eima: masuk tasik??? lombong??? ko tak takut ke manje???? aku tak penah masuk tempat cenggitu, dalam kan????

pengarah kitorang suka aktiviti luar cenggini.. ni pun liga bowling dah nak start next week.. tahun ni aku tak join dah.. cukup laa sekali.. ihhihi

Fida Ghazi said...

hape bagi gambo aku pejam.. *eh..macam blog sendiri plak nak gambo sendiri lebey..wahahha*

dan..mana gambo jarak dekat dalam kolam? yang gebu2 tu? hihik?

Ogy said...

wahh siap masuk lam air tu...merasa gak masuk kolam renang...mama ni seumur hidup tak pernah masuk dlm kolam renang....hahaahah

me suya said...

keh keh kehh

Amy Syaquena said...

Wah bestnya...

d_tieah said...

Yg dlm kolam renang tu cm best jek..
Huhu..
*teringin nak p kolam renang jugak..

LiErOSe~QiEmi said...

fida: mane bley buh gambo mu yg lawo je kak, kang kembang byk plak mung kang..

gambo gebus ituss??? owh tidak... nanti ada yang tersembul bijik mata hihihhi.. saya tamoo kongsi doseeee.. harharharrr

LiErOSe~QiEmi said...

ogy: la.. tak penah masuk ker??? bunga suke mandi pool pastu kalau kat tempat dalam pegang belakang hubby sebab kaki tak sampai haahah...

try la mama.. beeshhhhh!!!!

LiErOSe~QiEmi said...

me suya: nak gelak juge laa kih kih kih..

amy: best amy, mula2 benci dah try cinta plak ahahahah

d_tieah: best, cube la sekali dgn kengkawan ;)