Jom klik

kENgkaWAn

Monday, December 20, 2010

Beku

Aku tak tau ape kena dengan bangunan tempat aku keje niiii.. Ekon sejuknyee adalah ditahap melampau!!!

Komplen, katanya tak bleh nak buat ape2.. Banyak la korang tak leh buat ape2.. dah tu ape guna korang dilantik sebagai maintenance kat sini???? Ke sebab korang service ekon ni bagus sangat makanya, suhu even dah letak tinggi tetap sejuk, cenggitu????

Weiiii bleh tak faham.. cane orang nak buat keje kalau dah sejuk tahap gaban??? Ni, kalau takde bantal pemanasan dengan aku ni, maunye beku aku *ok tipu*. Tapi sungguh wehhhhh sejukkkkkkk sangat!!!!!!

Stressss!!!! Sebab asik dok dalam suhu cenggini, badan aku jadik cepat tak sihat.. balik rumah selalu rase lemah2 badan.. arrrgghhhh!!!!!!

Otromen!!!! Doremonn!!! Tolong la sizuka.. Tetibe!!

9 comments:

NM02 said...

opis kita pun sama. nak taip pun gigil jari jemari. rasa mcm nak beli sarung tangan. hehehe

mungkin musim ujan kot skang ni.

LiErOSe~QiEmi said...

ye la kot... tak tahan sgt2.. rase mcm nak bawak selimut datang ofis ni huhuhu

Yutaka Mushimura said...

seb bek x turun salji..kalu x bleh ber eve krismes... lagi...

hohohohohoh.....santa datang....;0

mrs_zura said...

kena pki sweater tiap2 hari la jwbnya..stokin hihi

Eda said...

tak boleh adjust temperature ke?

Amy Syaquena said...

As'salam..

Hold time kena pakai sweater , stokin n glove la jawabnya...

p/s : jom tinggalkan detail diri di sini

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/12/jomm-kongsi-detail-tentang-diri-anda.html

ejaMaria said...

hahaha... minta tolong kat otomen ngan doreamon... siannye... ;p

eima said...

klu simpan mayat pun tak busuk kan ...

lama2 badan bleh kebal ngan sejuk tau ...

LiErOSe~QiEmi said...

yutaka: sejukkan.. gile tak tahan.. nak taip pun rase cam keras kejung jari ni...

mrs_zura: memang hari2 pakai blazer.. stokin.. selalu lupe nak bawak....

eda: tak leh laaaa.. tu yg mantenance kat sini cakap.. pelik kann???

amy: kalau pakai glove, dah macam dok kat obese lak.. hiihhi

ejamaria: tu laaa.. tapi diorang tka datang pun tolongg...

eima: tak kebal pun manje... bleh buat aku demam adalaaaa