Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, December 9, 2010

Hari ni adalah best sebab...

1. Malam tadi, Qimie ku sayang tidur dengan lena.. Bangun mintak susu pun sekali je, maka aku dapat tidur dengan sangatttt lena

2. Pagi2, Qimie ngigau panggil nama aku "Kaaa..kaaaaa..kaaaaa" Pastu tido balik.. Nape gelak??? Hihihi memang anak bertuah aku tu, bukan nak panggil mama, tapi panggil aku kaa..kaaa.. Ape ntah! Tapi tu tanda, aku sangat dia sayang sampai terbawa2 dalam mimpi haahahaha.. perasan!

3. Hubby pun dah sembuh dari demam, so ari ni tak perlu gi keje sendiri sebab hubby tak main badminton

4. Hujan rahmat dipagi hari.. sebbaik nak gi keje tadi just renyai2.. so takde la kami basah

5. Aku tengok federal road yang biasa sesak tu, lancar je perjalanan.. well memang la tak bleh pecut sampai 100km/j.. tapi perjalanan nampak lebih smooth.. kereta start banyak pun lepas pada menara jam kat subang.. Owh, diorang dah pasang jam digital laaa.. agaknya rungutan kak fida ari tu ada MBSA baca kot hihiih..

6. Best sebab pagi tadi hubby buat2 bodo kat aku.. tapi bila sampai ofis baru dia sebut "SELAMAT HARI JADI SAYANG"


Yessss!!!! Hari ni adalah best sebab hari ni HARI LAHIR AKU hihihhihi...

Jom ikot saya nyanyi.. "Allah selamatkan kamu... Allah selamatkan kamuuu.. Allah selamatkan BUNGA ROS MAIDA.. Allah selamatkan kamuuuu"

Ok thanks kengkawan sebab tolong doakan.. yelaaa dah tolong nyanyikan, kira doakan la kan hiihi...

Tapi.. bertambah umur ni bermakna semakin dekat kepada kematian.. Owh... Insap!!!

psssttt!!! Yang u ajak ai dinner malam ni sebab nak celebrate beday ai ekkk, ceh bagi alasan bawak mak makan luar kunun.. Hihihii...

17 comments:

ciK mOt ©™ said...

hepi besday bunga...
moga Allah berkati perjalanan idupmu selamanya...amin...

nurkass said...

hepy besday 2 u..hepy besday 2 u...hepy besday 2 bunga..hepy besday 2 u..

moga dimurahkan rezeki & dipanjangkan umur..udah2 le senyum tu bunga..sampai ke telinga dah tu..huhu

LiErOSe~QiEmi said...

cik mot: hihiihih... thanks kak!!!

nurkass: mekacih mekacih.. tak leh stop cenyum aaaa

Yutaka Mushimura said...

Allah selamatkan kamoo...Allah selamarkan kamooo....

Allah selamatkan CP Bunga...

Alllaaaaahhhh Selamatkan Kammmoooo...

Alllaaahhhhh......grrrr...(ismet ulam raja.ismet ulam raja..huhuh)

eima said...

ye ke ...
selamat sweet 26 ...
aku dah nk abih sweet dah ... dah sour 26 aku nih ..ko baru nk...hahaha

Happy Birthday my dear friend...may god bless u ....

Eda said...

happy besday...

semoga dimurahkan rezki n kesihatan yang baik..=)

.:mama dhia:. said...

selamat ari lahir...
semoga Allah selamatkan kamu n diberi kesihatan yang baik slalu..
aminn..

LiErOSe~QiEmi said...

yutaka: erk!!! tu nak suh saya end hari lahir saya cam ismit ulam raja ke???? tidakkkk!!! hahaah

eima: tu laa.. dah nak abis tahun baru beday aku sampai..nak wat camne.. sonok sangat lelama dalam pewot mak hahaaha

eda: thanks eda hihihih.. aminnn

mama dhia:aminnn... time kasih mama dia atas doa tu..

eLYies said...

happy besday bunga lestari..hehehhee..

akak doakan panjang umur, murah rezeki dan dikurniakan anak yang ramai...aminnnnnnnnn!!

axelida said...

epi bestday bunga.. ahkak tak retilah nak bg ucapan.. just wish sajork ok...

siap nyanyi versi hj bakhil lagi.. haha

...mommy jue... said...

makcik.. happy birthday ye..
saje takmo wish kat fb kamu.. ngeh2...

Whoopz said...

Selamat hari menjadi bunga.. Semoga lebih menjadi-jadi rezeki.. Menjadi jadi anak..

Fida Ghazi said...

buleh aku tatau... nyenyenyeh..
kita raikan dengan daun saderi..

sok.. kotak merah memanggil-manggil..walk in sajaaaaaa...

eima said...

bunga
bila aku nk dpt alamat ko ..nk pos hadiah ...
dah lama terunggak nih .. aku bz sesangat la ni ....

klu boleh nk setel segera....

noor.izmaliza@gmail.com

puas dah aku cr dlm spam/inbox sbb ko kate dah email dulu...

LiErOSe~QiEmi said...

elyies: bunga lestari??? tidakkk!! terlalu seksi la kak hiihih.. aminn.. opss!! teramin tang anak ramai la plak!! matiklaaa haahah

axelida: hihihihi lagu versi hj bakhil ker??? takpe.. sedappp hihih thanks kak

mommy jue: thanks jue.. hikhik..

whoopz: hari menjadi bunga erk??? hahhaah macam2 ko ni.. thanks!!

fida: mung memang kak.. voley plaks tak tau.. sebbaik ai tak mintak hadiah beso2 tau!! ok kotak merah, sedia la dgn tarian zapin inang kami.. ehhh!!!!

eima:ok aku emel dah.. ko cek la.. aku guna emel jkr je hahahaahaha

mrs_zura said...

hepi besday puan bunga yg ke tettttt...semoga pjg umur,murah rezeki,anak ramai,n sukses dalam ape jua yg bunga buat...

LiErOSe~QiEmi said...

thanks zura ihihihihi... yg ke doploh nam hiihihih