Jom klik

kENgkaWAn

Friday, December 17, 2010

Kisah malam Jumaat??? teng teng teng!!!

Amboiii laju je klik bila aku nyer tajuk tu agak 18sx..

Takde maknanye aku nak cite kisah2 tut disini.. maka kecewalah kamu beramai2 hahahha...

Malam tadi.. kol 4.15 pagi.. Si kenit aku tu.. dok uk ek uk ek.. Susu badan aku tak cukup la tu... Bangun la dengan perasaan malas gile, tapi ingatkan tanggungjawab.. pegi jolaaa... Udoh la sebelum tido malam tu malas nak bangun pegi toilet.. sebab tibe2 takut antu emily rose datang hahahah.... Tu laa, jiran bawah aku tula cakap time aku takde je ada je bunyi seret2 kusi, tabur2 kacang kat rumah aku.. Time aku ada takde lak dengar, dengar si kenit dengan papa dia berlari2 main ada laa..

Owh, lagipun ada tengok cite Saka Jentayu last week, katanya tokmoh tu kalau nak tau ada benda tu ker tak kat rumah, akan dengar bunyi perabot dialih2.. tabur2 kacang.. kentut betul ok!!! Sebab bunyi tu laaa selalu aku dengar kat atas rumah aku tu.. Padahal orangnye dah takde.. rumah atas tu dah kosong.. Eeeeee seram tak??? Seram tak??? Hahahah...

Eh panjang plak cite pasal sebab takut nak gi toilet malam2.. padahal bila anak nak susu cergas je bangun pegi dapur, bancuhkan.. Hahahah... naluri keibuan melebihi rasa takot kot...

Ok sambung, lepas dah bagi Qimie minum susu, aku baring semula laa nak tido katanya.. Tapi mata takmo pejam.. eh boleh pejam, tapi tak mo lena.. Adehhh!!!! Buat cubaan2 menggoda hubby suh bangun tido, haa haaa otak ke lain la tu.. Nak kejut dia ajak teman sembang je arrr..

Tapi, hempphhhh layan pun idok, lagi tarik tangan aku peluk dia adalah.. Citt!!! Bosan sebab mata takmo todi, eh tido makanya men sorang2 jadiklah.. Main ape??
Haa ni aku main ni SUDOKU.. Ape kes ntah pagi2 bute main sudoku.. Buang tebiat betul aku ni.. Cian hp aku, baru je lepas cas bateri aku kerjakan balik.. hahahah... Tak silap aku, kol 5.50pagi baru aku leh lena.. tu pun tutup 1 badan dengan selimut.. Ape kes ntah!!

Pagi tadi konon manje la ngadu dengan hubby;
Pagi tadi kol 4 pagi sampai suboh saya main sudoku..
Main sudoku? Kenape??
Tak bleh tido laaa
Kenape??
Ntah dah tak leh tido la.. mane nak tau.. Ni mesti tak sedar time orang dok kejut2 pagi tadi kan???
Eh, ada kejutkan abang ke?? Tak perasan lak!!
Tengokkkk dah tak perasan aku dah.. Huh!!!!! Malam ni, u tido luarrr!!!! Huh!!!!
Sekian kisah malam Jumaat saye hahahahahahh!!!!

4 comments:

eima said...

main lain tu selepas isya' ke ... hehe
5.50 br tido kul brape ko gi keja ??

LiErOSe~QiEmi said...

ishhh takde maknenye manje... malam tadi kan ke bola.. so laki aku layan bola..anak aku pulak 2,3 hari ni manje lebey dgn aku adehhhh

kol 6.15 bangun, siap2 gi keje.. huhuhu

Eda said...

wahh...layan sudoku sampai pagi...hehe

deelira@deeliraz said...

entry xleh blah..