Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, December 1, 2010

Menang GA lagik???

Yeeeehaaaaa!!!! Menang lagikk!! Kalau bukan Zue bagitau tadik, takdenye aku tau aku menang hikhik.. Thanks zue!! Tu laaa mood nak blogging dah merundum makanya nak BW pun kemalasan..

Ok, aku menang GA tuk FOLLOWER BERTUAH anjuran Aina.. Kalau nak terjah kemenangan aku tu meh la klik SINI HAA reramai..eceh.. Suke banget gue! Eh pehal ni menang je terus cakap bahasa Indon.. hikhik Ngek di situ!!

Ok to Aina, time kasih banyak2 sebab memilih saye.. terharu..terharu.. terus rase macam semangat je nak blogging balik.. Owh idea, sila mendatangi aku..

Pssttt!!! Nanti dah dapat hadiah, aku bubuh sini erk!!!!

10 comments:

Eda said...

rajin bunga masuk contest GA ek...byk lak tu dah menang..tahniah..nak try join la pasni..heehe..mn tau de rezki

MRS. K said...

bagus..bagus.. join banyak2 GA lagi eh

nurkass said...

wahhhh..
dapat lagik...cayalah..nak try masuk lah pasni..hehe

deelira@deeliraz said...

tahniah wei..
kembang lubang hidung aku sbb aku org pertama bg tahu ko...hahaha

so hadiah kena share ok!!!

utk makluman ko.. aku pon x tahu.. mrs.zura yg kasitau aku..kekeke..

so kena bagi 3 hadiah tu ok!!

LiErOSe~QiEmi said...

eda: haa masuk la jgn tak masuk.. bunga pun member2 yang selalu tag, tu yg join tu.. hihihihi

mrs.k: hahhaha ko tag aku byk2 ek.. aku mana kenal ramai blogger.. ko yg femes ames laa kena tag aku hahaahah

nurkass: masuk la kass mana tau rejeki hihihi

deeliraz: weh, adiah ape ntah pun aku tak tau lagi.. klu boleh potong aku potong kasik ko ek hihihihi

Fida Ghazi said...

bunga!! ko pakei bomoh ye..asik2 menang..asik2 menang...

baik bagitao! cepat!

LiErOSe~QiEmi said...

hahaahah... haah kak, saya guna bomoh siam nak ker??? saya boles bagi kontek nambe hikhik

deelira@deeliraz said...

ok.. aku g potongan hadiah tu sampai ke sini ok

axelida said...

tahniah bunga... kasi jeles sama itu pasa panda.. bgtao dia akak pon menang dpt nomot 2.. vavava

LiErOSe~QiEmi said...

deelira: hahahha... tunggu jgn tak tunggu hikhik

axelida: hahahhha... tu la pasa panda tu.. mmg malas buat GA sebab tu malas nak tag dia, sbb tau dia mmg tamo buat hihihih nnt bunga api2 kan dia dengan kemenangan kite ye kak hihihii