Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, December 23, 2010

Mukadimah pagi

Hai sumer, selamat pagi.. Lama tak update blog.. Perasaan malas datang lagi.. hahahaah...

Pagi ni sampai awal ke ofis, kol 6.38 dah gerak dari rumah.. Kalau sampai kat tol Batu 3 nun selepas kol 7 memang alamaknye penat la menekan brek sebab akan jem gegiler.. Udoh le ari ni hujan dari aku turun rumah sampai ke Bangsar.. Eh, eh.. kat bangsar jalan skit punye kering... padahal dari Shah Alam sampai kat PPUM tu hujan gile lebat dasatnye.. Kuasa Allah..

Haa.. Bos dah 4 hari takde termasuk ari ni.. Pepagi dah sms bagitau nak pinjam lot parking dia.. Almaklum parking dia berbumbung, park plak kete proton aku tu.. ermnn memang nampak pelik laaa hahaahah... Tapi ade aku kesah.. dari kena pusing 10 kali nak cari tempat parking, dah dapat lak jauhnye nak jalan 500m untuk sampai ke ofis... uiiii baik aku tebalkan muka je park kat tempat boss2... Jalan pun 20 langkah je dah masuk ofis.. Hihihii...

Hari ni nak half day, ada check-up dak tochek Qimie sayangku tu...

Ermnn.. nak gi cari makan dulu erk.. pastu baru jenjalan.. Jom cari makan dulu korang..

6 comments:

nurkass said...

selamat pagi bunga..jom b/fast..

LiErOSe~QiEmi said...

sila2..burrppp!!! bunga dah kenyang dah kass hihihi..

Eda said...

xlama naik jadi bos la..heehe

eima said...

hari aku lmbt ckit pas bekpas .. fahim cirit abih baju die ... berbogel dlm keta la budak tu .... hahahha

LiErOSe~QiEmi said...

eda: hahaahaha nak naik jadi bos tu tak mungkin kot.. tp bos takde ni, mmg bunga la boss hahaahaha

LiErOSe~QiEmi said...

eima: laaa fahim cirit??? ciannye... takpe, budak bogel dalam kete adalah dimaapkan hiihhi