Jom klik

kENgkaWAn

Friday, December 3, 2010

Naget coklat sedap

Time n3 ni di publish maybe aku dah gerak ke Bukit Tinggi tuk sesi merapatkan silaturahim antara rakan pejabat katanya.. Dengan ada senam robik dalam air laa ishhh mencik basah2 dengan baju, suar sumer melekat kat badan kat depan orang ofis.. Perasaan ni macam divogelkan gitu.. Tapi klu kat luar okla sebab kita tak kenal orang2 kat situ kan...
Ok berbalik pada tajuk.. Korang kalau pegi Langkawi aku syorkan sangat korang beli coklat ni...
Owh tak clear erk gambar.. Haaa tengok yang bawah ni..
Almond gold.. Sumpah tak tipu.. rase dia sangat sedap di tekak aku ni.. Nape laaaa dia belikan aku 1 je ari tu.. patut bagi la 5,6 ke.. baru aku yang kuat makan ni puas hihihi...
Lepas ni sesapa gi Langkawi nak kirim coklat ni laaaa.. nyum2.. macam naget ayam laaa sedapnyee.. Wiu wiuuuu dah kalah dah coklat daim ke tablorone ke.. Hihihiih...
psssttt!!! Cube laaa gerenti tak nyesalll... oyer.. thanks to tuan yang membeli tu, u know who u r.. eceh!! Sape suh tak update blog lama... so cam malas la nak linkkan ke blog anda.. Ngeh2..

3 comments:

nurkass said...

cewahh..siap promote tu..ada rasa lemak ngan susukan..mmg sedap..ujung bulan ni nak gi..hehe

eima said...

aku ade nampak atas meja opis mate aku ... nk rembat la ..dah bunga ckp cam tuh ... ko punya pasal klu aku rembat coklat org ...

nemo said...

aku suke coklat ni!!! mmg sdap gile! sape2 p langkawi aku suh beli, tp selalu derang tak jupe coklat ni..sian aku...