Jom klik

kENgkaWAn

Friday, December 10, 2010

No sambut2

Semalam kan buffday aku kan.. Biasa kami akan sambut, at least makan malam or dengan sebiji kek tuk tiup2 lilin kengkonon cam budak umo nam taun lagi ihhihi...

Tapi... malam tadi.. takde sambut2 pun.. Hubby cakap nak ajak dinner kan.. tapi balik MIL dah siap masak.. HUhuhuu.. masakan mak adalah terbaik di antero dunia kan.. Aku tengok hubby dah serba tak kena.. yerla janji dengan aku nak makan luar, tapi klu ajak makan luar mak dia lak terasa ati..

So, sebagai isteri yang sholehah *la sangat* aku cakap kat hubby tak payah la makan luar.. Sebab mak dah masak.. Nyum2.. sedap.. bertambah2 aku makan..

Tapi si kenit aku tu tak mo makan nasi.. ntah nape sejak kena ciken pox, asik laa tak lalu makan... Paksa aicu dia beli roti canai.. Amboiii laju jee makan.. ermnn ape ntah lagi nak bagi malam ni.. kelmarin aku buat fun fries sebab dia takmo makan nasi... Malam ni tak tau laaa... Hadoiii...

psssttt!!!!!!! Balik semalam, tengok lak rumah.. wahhhhhh kemas kooooo.. sejuk mata aku mandang... Weh!!! Bestnyeee mak ada kat rumahhhhh!!!! hihihihiih... Sayang mak manyak2..

owh lagi 1 jam nak gi karok yahoooo!!!!!

13 comments:

eima said...

sama cam MIL aku la ...
sronok die ade kat umah ..hehe

LiErOSe~QiEmi said...

hihihihi.. tu laa.. terurus je rase diri.. cane ntah mil leh handle sume.. klu bagi kat aku... tunggang langgang rumah tu hahaha

eLYies said...

bunga - besday akak tak pernah sambut..lagi2 dah ade anak yang sama besday...so tggu besday anak baru baba dia beli kek kongsi 3 orang ok...ibu,aqila dan aqil...tapi ibu kena mengalah la kan..hahaha..so untuk anak2 je..gitu la setiap tahun..huhuhuhu...anibersari pun sama..hahahhaa..tak pernah rasa nak pi dating berdua ala2 candle lite dinner....huhuhuhuhu

ciK mOt ©™ said...

sentap ar korang ni asik citer sal mertua jek...huh

Yutaka Mushimura said...

karok.nak joinnnsss...:0

Yutaka Mushimura said...

karok.nak joinnnsss...:0

mrs_zura said...

bungeee....mggu dpn besday sy tp rasanya xde gift sbb gov xgaji hahaha...best kan kalu mak dtg..silap dia tolong lapkan cun2 kita nyer dapur gas n kitchen kabinet...

LiErOSe~QiEmi said...

elyies: ye ke kak... tak penah sambut erk?? uhhuuhuh... kitorang biasanye takde la candle lite dinner bagai, just makan luar yg len dari biasa je.. takpelaa mengalah.. utk anak2 jugak kan hihihi

LiErOSe~QiEmi said...

cok mot: alamak akak.. errr..errrr... ok2 nak cite pasal pak mertua, bunga dah takde.. cite pasal mak mertua jelaa hhihii

LiErOSe~QiEmi said...

yutaka: nak join???? hikhik kami dah balik dah pun.. nape tak ckp siang2??? hihihihi

wulan 1!!! ;P

LiErOSe~QiEmi said...

mrs_zura: minggu depan erk buffday.. kita sama la bintang sagi erk!!! hihihi.. takpe postpone hadiah ke minggu lg 1.. time tu gov dah dapat gaji dah hihihi

Fida Ghazi said...

aku & bismi dah raikan ko kan bunga.. tadi kan.. kat atas sofa sampai gegar2 bangunan kita leloncat kan...

LiErOSe~QiEmi said...

ahahahha.. sampai abis sume orang pun nengok.. per ntah macik tu..cari anak ke ape ntah terhendap2 kt bilik kitee