Jom klik

kENgkaWAn

Friday, December 10, 2010

Rupenye....

Dok chit chat dengan hubby...

Cakap kat dia.. nape time bedey tak buat cam masa bercinta dulu.. Buat surprise.. datang jumpe Bunga walaupun jauh...

Pastu dia buka rahsia... Rupenyeee... tengahari tadi... Dia nak buat kejutan sebenarnye.. nak datang ofis bawak gi lunch...

Tapiiiii tak nak spoil mood sebab malam tadi lagi aku dah mintak izin dari dia nak gi karok dengan kengkawan...

Lagi katanya.. "takpela len kali kalu nak buat surprise, abang bagitau awal2 yek hiihi".. Perli la tuuuuu..

Allaaaaaaaaaaaaaaaa... awokkkk kalau laaa orang tauuuuu... =(

11 comments:

nurkass said...

erkk..sabau bunge..sabauuuu..
alah..tak jadi masalah..bukan satu hari je boleh rai..hari2 pun boleh..jadikan semua hari sebagai hari istimewa dalam perhubungan..takpe..nanti gi sambut lain yek..

LiErOSe~QiEmi said...

hahahaha... klu bleh memang nak buat setiap ari tu istimewa tp biasanya tak jadik istimewa pun kan??? hhaahahaha

mrs_zura said...

bungeeee..ruginya telepas date surprise! esok date la ganti yg terlepas:-)

ciK mOt ©™ said...

aler, sian kat abang....
ko ni flowers tulah...lalala...
ko marah tak bunga????

eima said...

kesian laki ko ...
kejam la ko bunga....
hahahahaha

eh tak la aku gurau je ....
mlm karang ko urut2 laki ko lelebih ye ....
tp aku tak kisah la ... celebrate ke tak ... janji hadiah kena bg ... hehe

~ Aa|Naa Nad|raH ~ said...

awak...sori.
saya x dpt pun detail alamat etc2 nak pose hadiah ni.
lama dah saya tunggu.
shiezuka_ieyn@yahoo.com

LiErOSe~QiEmi said...

Mrs_Zura: hahhaha.. takpe la takde rejeki la tu.. hiihhi

cik mot: hahaha... kecian kan.. tapi lagi kecian kat bunga sbb rase bersalah hikhik

eima: kejam kan??? hakhakhak.. aku tak kisah hadiah.. janji dia ingat & wish aku, tu je..

LiErOSe~QiEmi said...

aina: soriii.. bunga dah emel guna yahoo ari tu.. takpela.. bunga dah anto guna akaun ofis dah.. huhuu..

Amy Syaquena said...

As'salam..

kan dah terlepas date.. kesian en,hubby dia hu3...

Whoopz said...

Nex year ko tunggu je.. Jgn wat pape plan.. Mintak2 en hubby x lupa la.. Heheh

LiErOSe~QiEmi said...

amy: hahahaha.. takpe, date len kali plak laa

whoopz: aku takut tahun depan dia lupe.. klu lupe mmg nak kena la tu ahahaahah.. garang tak bini dia???