Jom klik

kENgkaWAn

Friday, December 3, 2010

Shah Alam Aqua

Ini adalah auto publish entry.. Sebab masa ni aku maybe tengah buat ice-breaking.. Hai nama saye bunga, saya dah nam taun 6 bulan kat sini, ada sape2 nak tukarkan saya tak?? Hihihi... Bole tak cakap camtu masa perkenalkan diri>??? Harhar har mau kena bambu dengan Dato' kang!!!!
Citer ni dah lama dah.. tapi selalu tak berkesempatan nak buat entry.. cam malas la, cam takde mood la.. ihihihii gitu...
Dah lama tengok aqua ni sebenarnya tapi macam tak penah lak nak masuk.. Sekali daddy qimie tunjuk gambar dia bawak Qimie pegi sana time diorang pinjam Qimie.. Wah macam best je, so exited la nak jelajah sana..
Sampai2 si Qimie dah tunjuk2 kat Aqua tu.. amboiii ingat dia tempat yang dia suka ni.. Mintak lepas dukung terus berlari tunjuk sana sini, dia pulak yang jadik tourist guide petang tu.. hihihi..
Layan jela gelagat si kenit ni dengan papa dia erk!!!
Kata daddy Qimie, dulu dia takut nak sentuh2 ikan tu.. tapi this time, sebok pegang cermin tu.. Tunjuk2 fish.. Hihihi..
Tengok la tu muka exited gileee..
Owh, pada korang 2 yang suke sangat memancing, datang la sini.. sebelah Wet World Shah Alam je pun.. Ni aku aa tangkap antara umpan yang diorang tawarkan tuk pemancing tegar.. HIhihii
Ulat ape ntah.. Agak2 korang sanggup tak pegang??? Aku yang amik gambar pun geli geleman eeeei eieeeiii..
pssstt!! ada ikan beso daripada aku gak dalam tu.. Takutnyeee masa tengok tu.. kalau jatuh, agak2 dia makan aku tak??? Ngeh, ngeh ngeh!!!

5 comments:

Eda said...

argghhhh!!!...gelii!!!!....

mggu lepas mimpi cacing yang serupa banyaknye gitewwww jugak!!..tapi kaler itam itu menawan..huhu..

GELI GELEMAN!!..

eima said...

bg burung belaan mkn pun boleh itu ulat ...

Amy Syaquena said...

gmabar terakhir tue buat amy xtahan..Eiii gelinya..

Amy Syaquena said...

As'salam..

singgah melawat tuan rumah di pagi rabu..

Ogy said...

gelinyaaa tgk ulat tu....hik2.....