Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, December 15, 2010

Tayang hadiah follower bertuah

Yerrr kengkawan... aku nak tayang hadiah yang aku dapatt... Hikhik... Shukeeeee sangat dowh!!!


Citenye... senin baru ni, dapat komen dari tuan punye Giveaway, Aaina Nadirah pasal aku lom emel detail aku.. Ni ingat tak entry aku pasal ni.. haaa.. aku menang kan... So senin tu gak aku emel detail..


Tup2.. semalam dah sampai dah hadiahnye... Gile cepat cik Aaina kite wat keje tau.. Tabik spring.. Toing!! Toingg!!! Hihihi...


Owh, aku MC semalam kan.. Tetibe tengahari tu orang admin call cakap ada pos laju.. Udoh la aku baru lepas cabut gigi.. Cakap pun cam ada kapas dalam mulut.. Eh, memang laa ada kapas hahah per tah aku cakap ntah...

Ingatkan hari ni baru nak amik pos laju tu.. tetiba malam tadi daddy si Qimie dah bawak kan.. Yela, dia takut benda urgent kot!!! Dapat2 tu terus sengeh sampai ke pipi.. punye laaa seronok..





Ni la pos lajunye..
Dalamnye ada kotak yang sangat cute..sukee leh guna hihih...






Dalamnye ada ni..

Beg kecik yang dalamnye ada beg besaaa.. leh letak memacam dalam tu.. comey weh!!!

Pastu ni selendang.. comey warnanye.. leh pakai gi jenjalan.. Mesti feel2 muda bila pakai hahaahh..

Last but not leasy wish card.. Cute kan.. sama dengan kotaknye.. tulisan pun cute, mesti orangnye kreatip nih!

Buat Aina, bunga sukeeeee sangat dengan hadiah2 yang Aina kasik tau... Hihihihi... thanks erk sebab bagi hadiah2 tu.. rase macam hadiah sempena birthday last week lak hikhik... Sukeeeee..sukeeee... sukeeee!!!!!!!!!!! Yeyy!!!!! Hiphip horeyyyy!!! Lepas ni buat la lagi GA, confirm join punye hhaahahahah....

p/s: Sendiri punye GA bile ntah nak buat hahaahahah...

9 comments:

ciK mOt ©™ said...

AKAK TUNGGU ko punya GA ni...nak memang jugak...:p

Fida Ghazi said...

naik kedengki aku nengok..asik ko je yg dapat adiah bunga!!!

eima said...

congrats ..hehe adiah korg aku tak sempat nk pi pos lagi .. hehe

mmg tak sempat skrg ni ...
hal kat umah lagi ..hal kat pej lagi ... sedangkan gift tuh dalam ade b4 GA lagi ...

MRS. K said...

shawl tu kasi aku la

LiErOSe~QiEmi said...

cik mot: tu laaa.. nak buat GA... tapi tu laaa tak tau nak bagi hadiah ape hahahaahahah

fida: dah tu tak gheti2??? silaaa laaaaa join ape2 GA or contest!!! hikhik

LiErOSe~QiEmi said...

eima: takpe2.. aku sabar menunggu hadiah dari ko hahaahahahah...

k: ehh mane leh.. aku suke aaaaa shawl tuu hikhik

deelira@deeliraz said...

tahniah wei...................

LiErOSe~QiEmi said...

thanks zue.. hihhii

Nasriq said...

nak kedengki jugak la ni...