Jom klik

kENgkaWAn

Thursday, February 11, 2010

Liga Bowling

Erm.. dah berapa siri dh aku join liga bowling ofis aku ni.. Start bulan doblas tahun lepas... 1st siri aku takleh nk join, dh smpai kt ampang point tp, hubby call, nenek meninggal.. terpakse la balik & hasilnye.. aku dpt markah terendah pemain yg dpt markah terendah utk siri tu..tu pun kena minus lg 10 markah... sedeh..200 lebih je.. at least 3 game aku main average 300 ke atas....

Ni aku attach gmbr-gambar siri 1-5... Merata ceruk dh pusat bowling kt kl ni aku dh jejak.. Ampang Point, Endah Parade, e@curve, sunway poramid n baru2 ni kat wangsa walk.. Jauh tu dari Shah Alam.. tp dah terikat... duit bayar tiap2 bulan RM50, maen 2x sebulan..tak g rugi wooo.. Burn laa duit...

Ni kt Endah Parade



e@curve



Sunwey Piramid





...terakhir di Wangsa Walk



Next week kt Flamingo lak.. adoiiii

Last but not least gmbo yg aku rase, cute... ahahahaa...sape ntah snap.. Opss!! Tlg jgn menyampah yee, blog i, suke ati laaa.. ahahah


Bye!!

Wednesday, February 10, 2010

Bohsyannn!!!

Adoiii... PA Pengarah aku g pekse ari ni.. utk naik gred N28... diorang kan lulusan SPM je, so kena la amik PTK utk naik 28... Tp..yg aku geram, ader sorang PA ni mai sini tanye pasal PA Pengarah aku ni ke mana.. bile dijawab pegi exam PTK.. "ooo..diorang tu g exam tu buat syarat je, confirm dah lulus sumer tu.."

Weh, hangennn je aku rase, sbb klu btl nk buat sbb ikut syarat je, baek laa tak payah.. Aku nengok kakak PA tempat aku ni siap serabut masai sbb PK psal nk exam, siap buat group discussion beb!! Semata2 nak lulosss..weh, dulu suh amik PTK tuk naik N36 tak moooo, malas dah nk bajar.. tibe bile utk naik 28, sbb tak mo nnt rendah dari kami2 ni yg bakal naek 27, terus gabra, study bagai..

Aku takde la nak cite pasal tu sangat ni.. cume aku ni bosannnn bile depa2 ni g exam, kitorang gak yang kena ganti.. Nasib la aku baek gak dgn Pengarah Kanan ni.. klu tak, mmg yang ado gak laaa.. malas la werhhh!! Nengok laa, nk g solat pun kena takde turn..kena ader org kt tmpt ni, tak leh maen kuar je.. adooiiii...

Bosan..bosan, bilik ni panas, takde aircond, pastu semak, tak kemas, tak tersusun... bukan aku je rimas, PA2 laen pun serabut.. adoiiii.. pasal tu la masing2 tolak menolak kalu kena jaga bilik ni... Ermm.. ntah laa nak tolak tak sanggup, kesian, sbb kakak ni baek...

Pepun.. aku ngantuk, tak sabau nak balik, nak maen dgn Qimie syg, nak mandi, pastu tidoooo aargghhh!!! Ngantokk!!