Jom klik

kENgkaWAn

Monday, January 10, 2011

AJL dari kacamataku

Malam tadi AJL.. memang bestt!! Semua artis perform dengan mantap.. Suara semua sedap, tak macam tahun2 sebelum ni.. ermnn bagi aku laa..



Faizal Tahir menang persembahan terbaik...je.. Aku ingatkan dapat la tempat 1-3 tu.. Ermnn rasenye memang diorang nak bagi peluang pada muka2 baru kot malam tadi.. Yela semua muda2.. Hafiz, Black & MUH dan Ana Rafali..



Sebenarnye, aku & hubby agak terkejut dengan keputusan malam tadi.. Ana menang?? Ermnn macam.. Eh sapelah kami nak pertikaikan.. Lagu tu sebenarnye sedap, cuma yela kat otak ni dah set lagu2 segar cam lagu FT, Black, Tomok atau API yang leh menang.. Tapi yela, juri kan lebih arif.. Mesti ada sesuatu pada Ana yang buat dia menang..



Well sebbaik laa FT menang at least persembahan terbaik.. Puas ati laa.. Owh, Hafiz menang Vocal Terbaik.. Ermnn pasni naik la saham dia.. Hihii..



Owh, persembahan pembukaan memang bestt!!! Suke!!! Tapi persembahan penutup pun tak kurang hebatnya, cuma aku rase Ziana lagi menyerlah daripada Tok Pah & Tok Ti... Tok Ti.. suara dia malam tu macam tak kuar abis.. Ntah la rase cam tak puas dengar dia nyanyi.. Mungkin mike dia slow & muzik kuat sangat.. kot la kan..



Apepun, majlis malam tadi tak best aku rase kalau bukan sebab dihangatkan oleh pengacara dia yang memang gandingan yang mantap!! Seronok tengok FBI gaduh2 manje dengan Ally & Ally kenakan Cheryl (btl tak eje??). Hihi.. FBI la gile sekali.. Speeches.. Haahahah... Suka ati je.. shut up not shut up!! Hahaha... mengoms!!



Well Jibam, tahniah, segala usaha keras anda sampai pengsan2 berhasil.. AJL malam tadi memang besttt!!!



p/s: Tahniah Stacy, anda sorang je yang berjaya buatkan mood Qimie ceria sampai joget2 malam tadi.. Stacy best!!!

12 comments:

mrs_zura said...

sy redha dgn semua keputusan juri...eh tetiba je hehe...
*my sis tny..ana rafali tu sape? xpenah dgr pun lagu dia hihi

Eda said...

best...tapi sedikit hampa bila dengar AJL 25 hak milik anna rafali...mc2 pon cam terkezut tgk keputusan..huhu

LiErOSe~QiEmi said...

mrs_zura: redha ye?? hihihi.. alamak, tak kenal AR?? hihihih.. lepas ni mesti kenal kan..

eda:kan??? tu la sebab sumer target faizal, black or yuna kan.. ermnn rezeki dia kot

ciK mOt ©™ said...

hehehe...sinyum jek...

nemo said...

nape black? kenape yuna?? hihih aku taget faizal or hafiz jek..ekekeke

LiErOSe~QiEmi said...

cik mot: senyum je ke??? hikhik..

nemo: eh ko target hafiz??? tak sangke lak aku ko minat hafiz hihihihi..

~aSHa~ said...

eeheheh shut up not shut up...ahaha mmg lawak menjadi jugak la dia Faizal is Mail tu...uhuhuhu

suka tgk siti dari dulu hingga kini

eLYies said...

akak pun tersenyum aje ngan keputusan..hahahahhha

LiErOSe~QiEmi said...

asha: siti dah kurus kan kak..

Ally?? Ally is Kandar.. hahahaah

LiErOSe~QiEmi said...

elyies: senyum tanda puas ati ke tak puas ati ke tak kisah tu kak??? hihihihi

...mommy jue... said...

what is ur name : my name is faizal
who is faizal : faizal ISmail.

mongokkss kan? hehehe

LiErOSe~QiEmi said...

ahahaah.. tau takpe.. memang terbaik la FBI malam tu kan ju suke aku tgk