Jom klik

kENgkaWAn

Tuesday, January 4, 2011

Akhirnye kau sampai jugak kan..

Ni parcel ni.. dah lama aku tunggu.. Dah masuk tahun baru baru sampai.. Takpe syukur.. leh buat stok untuk minggu depan..

Isi dalam??? Anmum la.. hihii.. sampai rumah nanti la baru buka..

Tengah high ni... Mata ni macam kena gam, asik nak terkatup je.. Badan pun rase len macam.. nak demam balik kot... Aduhai risaunye, dah la rempit sensorang ari ni..

Nak kena cari bantal la.. ubat cam malas nak telan.. Dari last 2weeks asik masuk dadah dalam badan, nanti sistem imun aku tak leh nak lawan sakit lak.. Tamo makan ubat dah.. Bak kata Qimie "nanak.. nanak" aka tak nak..tak nak.. Hai la anak, jangan la kamu buat hal hari ni, mama tak sihat ni, papa lak malam baru sampai rumah.. Adoi per tah..dah tua sangat dah badan ni agaknye.. Ermnn tahun ni kan dah masuk 27.. lagi 3 tahun nak sampai ke 3 series.. Huihh!!!

7 comments:

eima said...

anmum ..ko br dpt ???
lambat nye ...aku nye dah abis dah pun .. 2minggu je terus dpt...

LiErOSe~QiEmi said...

tu la.. lambat gile.. aku rase ada 3 bulan kot aku tunggu baru dapat.. mungkin sebab 1 je kot.. tu yg lambat tu huhuhu.. tak kisah la janji dapat kan...

Black_roses92 said...

hihihii...ayok! meragam lak badan ye. ish2.. xpe2. mnum la anmum tu n jge kesihatan k.. ;D

Amy Syaquena said...

Huwaaa sebaya la kita.. wisaunya tahun nie kena buat anak betul-betul he3..

eima said...

bunga
aku pun 1 je la ... byk lagi sudu tuh tp aku mls nk pi pos ...haha

LiErOSe~QiEmi said...

black_roses: dik, anmum tu tuk si kenit kat rumah tu.. mama dia minum susu kotak haahahaha...

LiErOSe~QiEmi said...

amy: sebaya ek.. hihihi.. ok, tahun ni fokus betul2 k amy, mesti bole capai target.. mane tau nanti kite mengandung sama-sama tahun ni.. eh!!! hihihih

eima: apasal ko tak pos??? rugi weh, jimat banyak duit tuuu