Jom klik

kENgkaWAn

Monday, January 31, 2011

Anak teruna ku nan sorang

Korang tengok la apa anak bujang aku buat lepas dia usai buat cabutan undi GA tu.
Ni pun kira ok lagi tau.. Lepas aku balik dari toilet, penuh 1 ruang tamu dengan kertas tu.. Arrgghhh stress mama kamu ni Qimie!!!!

******

Ok ni lak pasal dia tolong aku ngemas dengan packing barang untuk pindah rumah...Boleh pulak dia main nyorok2 dalam kotak tu... aiiihhhh!!!... Main sorang2 takpe..ni dengan aku2 sekali kena tolak kotak tu, kengkonon dia naik kete.. adeiii..
********

Ni lak gambar kat rumah baru.. Nangis tak stop sebab takut kat uncle pasang ekon.. adehh!!!

Bila laa nak matured sayang??? Dengan sumer orang baru tengok pun dah nanges2, takot.. Camne mama nak hantar gi rumah baby sitter baru ni???? Alahaiiii~

8 comments:

eT said...

haha...betui2 carik keje anak teruna nih...

ciK mOt ©™ said...

behnya orang tu dah dok umah baru...semi D ek???

nurkass said...

alhamdulillah..nama ku tersenarai sebagai pemenang..tq bunga..tq pada si tochek..sayanggggggggggg sibuchuk untie...muah..muah..

deelira@deeliraz said...

umah mu dah kosong nge..clear je nmpk tu.. hehe

Fida Ghazi said...

kimie..pukul bape sekarang? ewah..kemain pakai jam!!

kimie ni ok lagi ni pangai dia... tuh..ripkah tu..lagilahhhh... haihhhh!!

Ogy said...

budak2...mcmana nk matured...hehee

Yutaka Mushimura said...

perg...qimie comel....hehehhe..mata bulat...


berita gempar

Pelajar Malaysia Di Alexandria Dirogol

eima said...

wah semi D ... besh gile siap leh tanam2 pokok...

qimie comey