Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, January 5, 2011

Bila anak bujang beraksi









Pantang dengar lagu rancak hayun2 hangguk badan.. Kalau lagu berentak slow slow la gerak ke kiri kanan..
Tu, dengan roti2 dia kemik2 kan sebab syok sangat layan lagu Adira dengan Alya malam tadi. Jangan tak tau, peminat Stacy ni.. Dengar je lagu jahat, tengah nangis pun bleh berhenti ok, lompat2.. tak kira dalam kete ke, atas katil ke, dalam bilik air ke.. Haila... sabo jela...
Anakku, beso nanti jadik la ape kamu nak jadik.. jangan jadik artis cukup.. Jangan ditanya sebabnye.. Lu pk la sendri bak kate pakcik Nabil tu ye sayang..

12 comments:

eima said...

fahim suka joget klu lagu Mickey Mouse Hot Dog/Hebat tu je ..lagu lain biasa2 je...ucma die nyanyi² je ...

eima said...

comey montot qimie berjoget ..mesti klakar kan gaya die ...

mrs_zura said...

habib sume lagu dia joget tp feveret stacy juge...

LiErOSe~QiEmi said...

eima: yeke.. aku tak pasang channel katun, so terhad skit. dia layan lagu2 orang beso cam bapak dia jugak la..

bontot dia??? memang comey weh, gelak2 kitorang tiap kali dia menari

LiErOSe~QiEmi said...

mrs_zura: habib pun minat stacy??? hihihih stacy ni best, lagu2 dia cam faizal tahir la buat orang rase bangkit, bersemangat je kan.. segar gitu.. hihihi

d_tieah said...

Haha..
Jd pemain bola lah best..
Masuk skuad kebangsaan..
Femes gak tu..
Jgnlah jd artis, mmg tak elok.. *Ckp2 org jeles..
Huhu..

nurkass said...

cayalah qiemi..enjut2 kepala tu skit..yeay..janji rosk..
erkk..lagu dangdut suke tak..haha

LiErOSe~QiEmi said...

d_tieah: pemain bola??? best tu best.. tapi bile glemer byk problem lak.. kang nak kawin dgn artis plak.. haihhh tak mo laaa macik jadik mertua femes hiihhihi.. takotttt

nurkass: dangdut??? alamak, tak penah try lagi, agaknye dia gelek kot kass hahaahah

lini hasnan said...

ololo..comeinya die

Eda said...

hihi...same je cam anak buah saya...lagu stacy memang feveret la..siap goyang2 kan bontot lagi...;-)

ciK mOt ©™ said...

bunga...sila latih dia jadi pootball player...sok ko gak yang untung...kena tempias..lalala

LiErOSe~QiEmi said...

lini: haah comey la sangat, tak tau lagi camne 'comeynye' dia bila buat perangai hihihi

eda: mmg lagu peberet budak2 zaman sekarang kot kan.. goyang montot cam sinchan.. oo..ooo.. hahah

cik mot: tak leh kak, saye tak biasa la femes2 ni nanti hikhik..