Jom klik

kENgkaWAn

Monday, January 3, 2011

Down

Yup!! Rase down je bile dok sini... PC ni berat agaknye.. Asik hang je.. Sebbaik sumer kerja2 rekod surat dah settle tadi...

Tengah syok2 BW, blank page... Arrgghhhh!! Rase nak tarik2 rambut, sebbaik bertudung, maka bole kawal lagi tangan ni...

Tadi, Pengarah suh aku panggil sorang engineer cerun jumpa dia.. Bila engineer tu dah kuar aku macam biasa kepoh, tanya apsal.. Tau dia jawab ape..

Pengarah suh dia emel ic dia kat lawyer dia.. Then aku macam.. Kelu jap..

Weh, ape guna PA kat sini kalau benda kecik, simple cam tu pun mintak engineer buat??? Tu baru pasal scan & emel IC.. blom lagi dia cakap dia tanya if dia tak tau apa2 pasal Microsoft ape2, printer problem or etc..

Then aku realize... padanla Pengarah tak nampak peranan PA kat sini.. Sebab dia tak rase PA ni serba tau & bole tolong dia.. Speechless aku..

Wahai kakak X, please la bangkit.. Pengarah takkan nampak kepentingan kita kalau akak tak berubah... Selagi tanggapan dia pada PA dia ni tak berubah, maka, tak payah la kami2 PA picisan ni nak mintak Pengarah pandang kite.. Sebab memang bagi dia keje PA ni sekadar angkat tepon & rekod surat.. tu je..

Arrgghhhh!!!!!!!!! Bos2 kat Malaysia semua, korang ni sebenarnye tau ker tak peranan kami sebagai PA2 ni???? Ermnn korang tau... aku tak rase semua boss tau.. =( Sedeh..

****
Update: Sebenarnye masa ni aku ganti tempat PA Pengarah, dia cuti..

1 comment:

Yutaka Mushimura said...

xsemua camtuh la CP bunga...

aigoooo....xper.xper..cube len kali...