Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, January 19, 2011

Ini entry sakit ati

Huwaaaaa... penat taip entry, sekali terpadam.. Semua pulak tuuuu.. Argghhhh benciiiii nyampahhhh!!!! sakit atiiiii!!!! Habis karangan 10 mukasurat aku!

Tengahari nanti la baru up entry.. Huh!!! Hati ni sakit lagi!

10 comments:

ciK mOt ©™ said...

bertabahlah...hahaha

NM02 said...

la... camner leh ilang??? adoii.. sabar ye...

eLYies said...

lawak la ko bunga...tapi KESIAN..penat nak taip lagi..eh bukan kita taip selalu auto SAVE ke?

LiErOSe~QiEmi said...

cikmot: tengah tabah la ni.. tu yg gi jalan2 kat blog kawan2 tu uhhuh

LiErOSe~QiEmi said...

nm02: ntah cane tibe2 leh select all terus terdelete huwaaa

LiErOSe~QiEmi said...

elyies: maknanye lawak yg kecian la kan?? huhuu.. sbb autosave & tak leh undo tu laaa kak.. huwaaa

eima said...

aku dah agak dah ... ko mmg slalu cam tu ... rajin sgt slect all...

dulu select all tertekan huruf i ... terus ilang ...hahhaha

LiErOSe~QiEmi said...

weh, aku tak select all pun, tapi tetibe je dia teselect all.. pastu aku tekan 1 huruf teruss ilang

Ogy said...

aduss siannyaaa..tu lee..lenkali tulis 1 page je..pi tulis sampai 10 page...terus hilang...hehehe sabo sabo..

LiErOSe~QiEmi said...

hihih.. 10 page tu perumpamaan je.. sebab dah laju idea datang, tetiba pup abis ranap sume hihi