Jom klik

kENgkaWAn

Saturday, January 1, 2011

Jemput masuk tahun 2011

Selamat tahun baru semua.. Kejap je kan.. pejam celik, pejam celik dah pun masuk tahun 2011.. Tahun 2010 pun dah meninggalkan kite..

Malas nak citer kenangan 2010, biarla yang dah berlalu tu berlalu.. kite listkan aje azam tahun baru..

Ape agak2 azam tahun baru erk.. ni pun baru je sat aku fikir..

1. Harap-harap dapat jumpa tukang buat grill paling murah dalam bulan Januari

2. Harap dapat masuk rumah bulan Februari

3. Harap dapat baby gurl.. eh bukan dapat... proses dulu laaa.. anyone ada petua nak dapat baby gurl??? Hihihii...

Sebenarnye tak tau nak tulis ape.. nak cite pasal kemenangan pasukan Malaysia Piala AFF Suzuki cam dah basi.. sumer orang pun dah tau.. Glemer dah KFCM... Bukan kentucky fried chicken ye, tapi Khairul Fahmi CHe Mat, kata awek dia.. Hihihi.. suwittt je aku tengok, muka cam Jepun sekali buka mulut kecek Klate.. Adeh, pegang perut aku tahan gelak..\

Arrgghhh takde idea... ni sume pasal HRMIS la.. Bermatian siapkan kamis lepas.. tapi asik hang.. makaJPA, jangan laaa salahkan kami yer.. memang sistem dia fakfjaserkjkdfjskf haaa terjemahla sendiri hihihihi..

Ok bye!!!!!!!!!! Nak tengok ong bak!

4 comments:

eima said...

wah...beha nye dah ade umah sendiri

eima said...

ehhhh slh typo plak ..**beshnye



***fahim dok tekan2 lappy...

eLYies said...

biler nak tunjuk gambo umah baru..

bunga..nak pindah ni PENIN tau...pitis byk nak guna..nak kemas umah lagi..adui..pitam!!!

LiErOSe~QiEmi said...

eima: ala, rumah kecik je manje... huhuhhu..

elyies: kan kak... blom pindah dah terase2 duit nak terbang ni acane??? huuhuh