Jom klik

kENgkaWAn

Wednesday, January 5, 2011

P.I.Z.Z.A

Tadi jalan2 kat blog mama dhia, pastu tengok dia ada join GA. Eh macam best ok.. Terus rase rajin jejari ni follow tuan punye blog NANA & buat entry khas ni hihih...

Aku ni penggemar pizza, tak kira dominos ke pizza hut ke pizza kat kedai2 biasa pun aku tibai... Tapinye selalu tak sependapat dengan hubby sebab dia tak suka pizza.. Tapi, kalau aku bertuah, dan aku dapat menang voucher kat bawah ni..

Haaa.. boleh la aku bagi hubby makan & buktikan yang domino's pizza sangat la superb sedap dia.. Kan..kan.. best kan kalau aku dapat, Shah Alam nun ada je domino's so kalau dapat, senang nak claim pizza.. Eceh macamkan bertuah je aku ni..

Eh, korang nak tak pizza ni??? Meh la join GA NANA ni.. jom..jommm reramai!!!

4 comments:

Nana said...

he
gud luck

Eda said...

domino memang super sedap...hehe

.:mama dhia:. said...

good luck yer..

LiErOSe~QiEmi said...

nana: thanks

eda: kan.. sedap wohhh

mama dhia: hihiihhi.. same to u