Jom klik

kENgkaWAn

Friday, January 28, 2011

Ralat GA

Korang... sori... rasenye tak leh la nak umumkan pemenang esok.. Rumah ni takde kabel nak letak gambar.. Kang aku umum pemenang tanpa letak gambar time si qimie tengah pilih pemenang kang.. cam tak adil lak..

So, promise... Isnin ni, 31 Januari 2011, aku umumkan pemenang.. Bole ye?? Promise pagi2, aku sampai terus aku upload gambar.. terus umum pemenang..

Soriiii erk kat semua peserta.. Huhu..

13 comments:

SyUhAdA said...

okeh..
no prob..~

kakngah said...

alamak.. kite blk kampung la wak..
kalau menang.. kalau la.. eceh! aci tak tuntut lps cuti??

Fida Ghazi said...

tak cuti ke nyah 31hb tu??

umiliza989 said...

xpe...kita sama-2 tunggu

axelida said...

cantekk r tu.. sbb nyer esok tak keje maka nak guna lappy kat umah pon terhad jer..

d_tieah said...

Yang pasti bukan saya..
Lalalalala..

nurkass said...

OK BUNGA...LG PUN KASS DAH START CUTI ESOK SAMPAI 6/2..I FOLLOW U KAT KG JE..YEAY..CUTI..CUTI..

NoRMa aZurA iSMaiL said...

xpew..take ur time..
xsabar menunggu hari isnin...
:)

tiefazatie said...

ok je sis.
xpe..=)

Yutaka Mushimura said...

tak saba chek nakl tawu..okeh...i will stay tune.

eima said...

tak kisah la...
huhuhu nama aku ade tak ???

LiErOSe~QiEmi said...

syuhada: hiihhi tunggu ye

kakngah: aci... ihihhihi

fida: mane nak cuti nyah, amik laki ai blk kusus dat day

umiliza: tungguuu jgn tidak tidak yee

axelida: haa... tu la, isnin ekk tengok ada tak..

d_tieah: eh, tak join ek?? tak perasan plak huuhuh

kass: awalnye cuti... jelesssss

LiErOSe~QiEmi said...

norma: sabar ye.. baguss hihih

tiefazatie: tunggu yer dik...

yutaka: aik... tak join kan en jupunn??

eima: harusla nama ko ada.. ko dah cek kan???